THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, August 11, 2010

gila ! killer punya soalan ~


*aq taktaw kalau gambar ni ada kena mengena tak
haha!


huh !
hanya tu yang aq boleh komen ntuk paper perdagangan tadi
sumpah soalan kertas dua susah tahap nak died!
kalau kertas 1 boleh lah jugak aq skor tapi part paper dua, maai!
memang aq taktaw lah boleh dapat A+ ke tak

tak kot . haha!

aq tengok reaksi kawan2 aq masa jawab paper dua tadi dah macam tengah membuang haha ! berkerut kerut sampai ada yang nak menangis tengok soalan yang susah tahap nak died uh
huh!

agak2 yang boleh aq jawab uh, aq jawab lah
tapi kalau yang takleh nak jawab uh,
apa lagi kan
aq guna lah ilmu menilik aq ! haha
tembakkkkkkkkkkkkkkk !


see ? aq taktaw lah cikgu aq nanti nak tanda paper paper kami

kalau tak menangis mesti rasa nak bakar jek kertas tuh
hahaha! so. d conclusi is paper perdagangan tadi susah nak died x___X _________________________________________________full stop

2 ribu orang sayang aku:

ateyn said...

haha...exam ape jewp smpai jwb mke cm na mmbuang?

Aliff Haikal said...

perdagangan
susah woo :D