THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, August 13, 2010

buka mata luas luas dan baca !

da Rules EkalDude Blog

blog nie diwujudkan untuk aq menulis apa yang aq terfikir and apa yang berlaku dalam kehidupan aq
so,bila dah baca apa yang tertulis nih, zippppp ur mouth as u zipppp ur jeans .
thank you :)
jangan tersinggung etc kalau post blog aq nih ada yang menyinggung perasaan korang, aq tak amik risiko eyh, nak baca teruskan,tak nak baca close this blog
->aq anggap korang setuju eyh dengan syarat ekaldude blog .
gracias,gamsahamnida,

___________________________________________________________

okei . mesti korang tertanya kan nape lah aq tiba tiba copy and paste rule blog aq
act,aq ade sebab lah kenapa aq copy and paste besar besar rule blog aq nih
sebab nya ada lah seorang reader blog aq nih yang tetiba sound aq
sebabnya aq story kisah dy kat sini
haih ? aq hangin sungguh lah dengan orang yang camginie
padahal rule blog aq top of the side rite ?
buta ke apa hah .
nah ! hamik kaw aq buat besar besar
biar terbeliak biji mata kaw.
geram tawu tak. padahal takde pon aq tulis nama dy kat cnie kan
and follower blog nih taktaw kan sapa yang aq maksudkan
orang cmginie kan perasan lebih taw
konon cerita dy akan jadi 'hot topic'
heh ! perasan lebih. okei okei aq taknak lah geram geram sangat kan
bulan puasa . tak baik marah marah, kang sikit pahala aq
huhhh~
ntuk the other reader yang maybe akan menjenguk blog nih
even orang dekat or jauh .
read my rule first !
thanks :)
_________________________________________________________
(you have received one message from bla bla bla bla)
x: taknak gado nan aq tapi tulis cite aq kat blog ko tu..tak cari gado ker namanya ? aq malas la nak cakap banyak..lagi pon puasa..cukup lah dosa aq sebelum nih dengan ko..aq nak lepas nih kalo aq bukak lagi dah takde post tuh.. agak agak ade lagi,mmg ko yang tol2 cari gadoh nan aq

Aku: ko baca tak rule blog aq ?

x: jahat2 aq aib2 ko kat depan dak2 nih. ade ker aq tulis kat mana2

Aku: aq tak amik risiko eyh . aq dah tulis rule blog aq kat situ and ko sure dah baca kan. so aq malas la nak berdebat and gadoh nan ko. cuba baca rule aq leklok. lagi 1,nama ko takde kan ? orang pon taktaw lah

x: dak2 ni bukan bodoh.takkan lah ko nak sound dak yang tak pernah cari pasal ngan ko..kalo memang tak puas hati tengok aq,cakap lah depan depan..so aq taw lah nanti.. itu baru aq aib2 kat dlm kelas..kalo aq plak wat benda yang sama cam ko wat kat aq, pe yang ko rasa ? ni yang wat aq tak puas hati nih

Aku: aq tak kesah ah, aq dah tulis pon kan rule blog aq, so takyah nak bsing2 .. k . tq

x: dahlah malas aq nak tambah2 lagi. kalo ko rasa yang ko buat sume tu betol,buat lah. tapi kalo mulut dak2 nih de sampaikan kat aq pasal ko tulis , aq takkan berdiam diri

Aku: sape jek nak amik tawu hah? takdenye. tak penting lah. ko takyah nak takot sangat ah. citer uh bukan macam citer yang femes k.dorang baca pon ada pulak dorang nak amik tawu..heh . lagipon kelas kite beberapa jek yang tawu sal blog aq.. fyi. blog aq life aq,kalo tak suke takyah nak tergedik gedik bukak. len kali baca rule dulu. aq taknak ko tetibe serang aq. huhhh ! tq

x: masalahnya aq pon taktaw lah blog ko kalo dak2 nih tak bagitaw aq. ah suka hati ko lah

Aku: kecoh habis 'budak2' ko sampai nak bagitaw blog aq kat ko kan, pastuh ko pon tetibe nak serang aq . haihhhh . aq tak kesah lah nak baca ke apa kan, tapi aq da tulis kan kat rule blog aq. ko nak aq taip balik rule blog aq bg ko baca ?. ko paham tak reality of life ?takde jadah ko nak marah marah aq . dah lah ! puasa kan

x: suka hati ko lah
____________________________________________________________

see ?
ko tak puas hati ke hape weyh , aq tak kisah langsung lah
sape suruh ko bukak and still baca blog aq . pastuh taknak baca rule pula !
tetibe nak sound aq. tak kurang ajar pon cara kaw lah !
lagi 1, setahu aq 'budak2' yang dy maksodkan uh hanya dua orang jek tahu sal blog aq
aq malas la kan nak tuduh2. tapi aq tak suka lah
kawan kan ? takkan kawan nak makan kawan
lagi pon kita sekelas kan .
__________________________________________full stop !

0 ribu orang sayang aku: