THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, August 6, 2010

finally babe n dude ! :D


*psssst! perasan tak ?
yang tak jadi lagi banyak dari yang jadi
haha!
kantoi aq buat banyak kali
shhhh~~

finally !
alhamdulillah lepas dua bulan aq belajar nak wat origami nih
akhirnya menjadi gak origami aq
haha !
betapa bahagianya hati aq bila first time aq dapat wat due origami
walaupun cacat sikit
biar lah kan . dari aq taktaw langsung !
hoho
thanx zulhani sebab sudi jadi 'pelakon' untuk aq rakam kaw buat origami uh
taknak tanya ke mcm mana aq boleh memecahkan kebebalan otak aq nih ntuk wat origami nih?haha !
alah. takyah tanya lah. lambat ! haha
hari tuh , aq dah booking time tuk c zul nih ajar aq buat origami nih
so dy dengan senang hati sudi nak ajarkan
aq nih jenis yang memang otak bebal sikit. ajar mcm mana pon takleh nak go kan
so aq ambik insiatif iaitu merakam apa yang zul nih wat
and kat rumah aq pon tengok lah rakaman yang aq rakam uh
and the result is : dua origami yang menjadi di samping adik adik mereka yang tak cukup sifat uh. haha !

full stop __________________________________________________

awak awak . puasa nak dekat lah
tak sabar pulak. hehe!
so ? sesiapa yang rasa ada buat salah kat sesiapa*aq pon tak terkecuali lah better mintak maaf sebelum puasa . lebih barakah . aha!
so belum terlambat ntuk aq ucapkan kat semua followeriest blog ekaldude
Selamat Menjalani Ibadah Berpuasa
Buat Amal Banyak banyak :)

okei . cin cau :D

0 ribu orang sayang aku: