THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, August 9, 2010

manja taik kucing dan award :)

bila puasa kita kena mencegah dari buat maksiat kan ?
tapi masa berpuasa boleh berpegang tangan antara lelaki ngan pompuan
baik takyah puasa kan !
hari ni memang sumpah lah menyampah aq tengok aksi mesra mereka ni
dalam kelas pulak uh . jeng jeng jeng !
and yang paling buat aq naik nyampah,mereka berdua nih puasa lak uh
haihh . pelik kan ? tengah puasa leyh buat aksi manja manja
tak batal ke puasa mereka ?
apa nak jadi lah kepada mereka berdua ni kan
aq pon malas nak cakap depan dy kan aksi manja manja uh haram
tapi aq malas nak cari gaduh dalam nak dekat trial nih
so . aq lepaskan lah dlm blog tersayang aq nih
cecepat lah insaf wahai kamu kamu
sesungguhnya perbuatan kamu kamu itu haram !
+___+""

full stop_______________________________________________

awak ! award lah ! haha !
terimas kepada syafa :)
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa:


okei ? nak tag kat sume follower blog ekaldude
semua okei :D
amik taw :)

2 ribu orang sayang aku:

Tomato Gurl's Life said...

congrats dpt award...
pejam mata je la dgn aksi diorg tu..
nak tegur x dayakan..huhu..
btw nice blog :)

Aliff Haikal said...

tapi takleh nak tutup mate jek
takot dari tangan jatuh ke tuttt !
jeng jeng jeng :D

eh eh tahnx :)