THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, July 31, 2010

olala. kucing vs follower ;p

wahh! follower aq semakin ramai
suka betullah aq camgini
berbaloi lah jugak aq menjenguk.mengusha,skodeng blog mereka mereka ini
huhu
kekadang aq jeles jugak bila tengok design mereka mereka nih terlalu cantik and awesome
aq pon nak jugak macam gitu design nye
tapi bila aq fikir fikir balik wif my principe
be yourself
so aq delete kan perasaan nak mengopy design blog mereka mereka
Btw. thanks for u all cause be my follower
:)


akhirnya beb !
aq dapat jugak bela seekor kucing dari baka parsi
haha
setelah sekian lama memendam perasaan uh,akhirnya mak aq tunaikan jugak
dy tawu aq nak sangat bela kucing parsi
so? bagai buah epal jatuh atas tangan *aq maen sebat jek peribahasa, kawan mak aq nak bagi seekor anak kucing jenis baka parsi
apa lagi, excited gila aq .
haha!
aq taktaw lah betina ke jantan kucing nih sebab masih kecil lagi, xnampak sangat pon
haha
tapi tengok macam betina, sebab comel sgt muka dy, +__+ errrr?
hehehe!

okei . cin cau ;)

2 ribu orang sayang aku:

ateyn said...

wah!kucen parsi...
ateyn ade gak kucen
tp dr wangsa maju je
ta impot dr parsi~


lebly's latest entry

Duit syiling terbesar di dunia

Do Not Turn On Aircond Immediately!

5 DON'Ts ketika tidur!

Jangan Guna Laptop atas Katil!

Aliff Haikal said...

hehe.. orang nak bagi an
terime je lah. :)