THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, August 25, 2010

tanpa diduga

nak tergelak pun ada an
nak kembang kencup buntut pun ada
haha !

okay okay mesej ni act aq terima dah lame tau
mula-mula budak ni tak bubuh gambar dy yang betul
so aq pun balas la tanpa ada kemusykilan kan
tapi, bila hari ni aq bukak facebook aq
dapat 1 mesej dari budak ini
aq pun bukak lah kan tanpa keraguan
sekali ! dua kali ! tiga kali ! dy bubuh gambar real dy dalam facebook nih
hah! hamik kau Aliff haikal
nih la budak yang admirer
*perasannya kau Alep aq kat sekolah
so agak terkuzat kezut jugak lah dibuatnya
macam mana dy boleh dapat e-mail facebook aq
haha!
takleyh nak buat apa lah kan
redha je lah ~
so aq pun balas lah mesej dy yang berbaur kepujian uh
haha!
okay okay . terima kasih daun keladi,lain kali puji lebih lagi
:D
_______________________________________full stop

1 ribu orang sayang aku: