THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, August 3, 2010

tak suka lah aq !

aq paling tak suka bila orang yang tak pandai nak simpan rahsia ni
aq pon bukan lah jenis orang yg memang simpan gila rahsia seseorang uh
tapi tak lah sampai nak canang kat orang lain rahsia uh
kan han*bukan nama sebenar !
kaw dah tawu aq tengok video cut tari nan ariiel peterporn
kaw nak canang kat semua kawan kaw
memang agak tak kurang ajar kan kaw nih
aq tengok pon bukan sebab apa, tapi aq nak tawu gak mcm mana video uh
kalau aq tak tengok, tak boleh lah nak komen/kutuk/maki c cut tari nan ariel uh
cuba lah fikir sebelum kaw canang citer kat orang lain
dah tawu uh. diam sudaaaa. tak perlu nak bagitau kat kawan baik kaw
pastuh kawan baik kaw uh pergi lak canang cter kat orang lain kan
memang lah korang nih ! agak tak macam setan pon
geram jek bila aq tengok taw. rasa nak ramas jek muka korang berdua nih
memang jenis tak pandai nak simpan rahsia kan !
+___+!
full stop .
_______________________________________________________________
aq dah kena mula tidur awal lah
mata aq dah mula melengkung ke dalam mcm orang sakit
mana taknya. on9 sampai pukul 4 pagi
mana tak nya bagi effect kat mata kan ?
so aq ambik inisiatif terbaik. iaitu tidur sebelum pukul 12 malam
haha !
so, terpaksa lah aq facebook-ing,blog-ing,ym-ing,chat-ing sebelum pukul 12
and sekarang aq sudah mula nak fokus pada trial aq
so, kalau aq tak update blog, paham paham sudaaa.
haha !

oke . cin cau :)

0 ribu orang sayang aku: