THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, August 7, 2010

uknown !




pssttttt! pink VS purple
haha!
jangan la ketawa ea :p


waaa~
takde keje kita cari kerja kan ?
so ni lah kerja aq masa lapang !
hahaaaa
capt gambar sendiri pastuh puji diri sendiri
'yaAllah, ensemnye aq !''
haha!
nak tunggu orang puji, haihh, berkedut kot :D

___________________________________________________full stop

tadi kat sekolah best woo !
ahha. nak tawu kenapa ?
sebab cikgu ramai tak masuk n tak belajar lah hari ni
kalau belajar pon BM dengan BI jek
serupe jek takyah gi sekolah kan ? haha
takpelah. da nama pon sekolah ganti, nak wat camne kan
tadi jugak , akhirnya settle gak pasal gambar untuk masuk dalam majalah sekolah*rujuk post menjadi photographer tak bertauliah
terima kasih lah kat korang semua yg bagi kerjasama walau di saat akhir
tak lah setiap minggu aq nak kena bawak kamera gy sekolah kan
kalau kene rampas ! naiyaaa wooo, tak pasal pasal kamera tah kemana gambar tah kemana
haha!

okei , cincau :)

0 ribu orang sayang aku: