THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, August 7, 2010

blank page !

korang pernah kena blank page tak bila nak bukak blog sesiapa ah ?
pernah kan ?
apa rasa nya ? bes kan ? rasa cam nak hempok jek pc nih ke lantai
kalau boleh la kan
haha!
dahlah nak tunggu berjam jam, pastuh nak buat apa apa un takleh sebab semua nya blank
nasib baik otak aq tak blank gak .! haha
geram betul aq, kalau satu dua page yang keluar takpe lah
nih sampai berpuluh puluh blank page yang keluar
taknak fedap pulak kan
last last aq malas nak tunggu aq terus restart balik pc aq
huhh ! naseb la kalau pasnie pc aq jem or slow
sabar je lah kan bila kena lagi macam nih
nak buat camne kan
aq pon tergesa gesa nak click off,last2 keluar lah blank page yang banyak bagai nak rak
haiih !terpaksa lah tunggu depan pc
haha !

nama blog yang menyebabkan blank page nih terpaksa dirahsiakan :)

okei. cin cau :D

0 ribu orang sayang aku: