THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, August 20, 2010

masuk contest :)


nak bercontest lah ! haha
sejak bila entah aliff haikal suka bercontest
haigooo~
tapi takpe lah kan
budak baru nak up
hehe
syarat syarat nak masuk contest simple je lah:
  1. mesti menjadi follower ____dia____
2. Membuat satu Entry yang sesimple mungkin letak Gambar Happy Moment anda bersama yang tersayang atau sesiapa sahaja yang penting ada muka anda dan juga Banner Contest pun cukup

3.
Tagkan dua orang kawan anda.

4.
Letakkan link contest anda dibahagian komen Entry ini sahaja..dishoutbox tidak diambil kira..

hah! senang kan ? haha
so jom lah reramai masuk :)
gambar yang dipertaruhkan: jeng jeng jeng
*happy kan ?
hahaha!
okay. gambar ditaken masa our school buat lawatan pergi UTHM
so?kitorang menghappykan diri dengan photoshoot la
hehe:)

psttt! aq yang di anak panahkan tuh .
hah! macam terencat kan?
haha!

okay. masa untuk kita tag kepada insan yang bertuah
siapakh mereka ? jeng jeng jeng
*anda berdua telah di tag :)

tarikh close pada 26 september 2010

_____________________________________________full stop

2 ribu orang sayang aku: