THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, August 4, 2010

trial spm dan facebook :D

peperiksaan percubaan perdagangan spm 2010 daerah kluang dipercepatkan
whattt ??!
awal gila kaw tawu tak
hari tu cakap pekse start 16.8.2010
tup tup dengar berita hanya pD dicepatkan
taknak huru hara kan perasaan aq masa uh
dah lah masa belajar aq suka main main
hambikkk kaw aliff !
baru sekarang kaw rasa nya kan
apa lagi
gi lah belajar !
hahaha
*kata hati: takpe takpe. lagi seminggu. lilek jek

haduiii.
kenapa lah dipercepatkan ?
tapi takpe lah. kalau lambat lambat sangat kang tak pasal2 aq lupa semua kan
haha
dahlah PD nih senang kacang !
haduiii +__+"
__________________________________________________full stop :)

apa perasaan korang bila tetibe tgh asyik berchatting kat facebook ada orang IM korang and cakap korang sundal ?
tak geram kan ? tak macam setan pon perangai kan ?
salam tak bagi. tetibe IM aq maki maki aq
apa punya dajal lah orang mcm gi tu kan
aq punya sebaik umat nih diperdAjalkan oleh sya*bukan nama sebenar
senang lenang dy jek tetibe IM aq and call aq sundal
malas la nak citer lebih kan apa yang aq n dia maki kan dalam uh
haha ! tak baik untuk pengetahuan korang :p
so ? the conclusion is =berhati hati lah main facebook tuh !

oeki? cin cau :)

3 ribu orang sayang aku:

syaiza - chan said...

eh...trial diperceptkn??? btol ke???
bkn mmg dah tetep ke tarikh 16.8 tuh..??

Aliff Haikal said...

memang. tapi taktaw cgu sy . smlam dy ckp yg kertas perdagangan 12 hari bulan
huhh. frust gak an cepat sgt . tapi ade sebab kot
huhu :)

miss fieqa said...

Haigoo . Awk org Kluang ke ?
Tak tahu pun . HAHAHAHA ;D