THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, August 21, 2010

ohh tutorial

aq semakin pening kepala
macam mana nak faham buat tutorial nih
yelarh kan
dah 4blog aq usha and belajar cara nak pasang tutorial
tapi tak boleh boleh jugak
haigoooo~
tapi ada lah juga tutorial yang aq pass
hehe:)
senyum sampai ke mata tau
:D
tengok lah perubahan blog aq nih
cantik ke tak ? haha
cuma aq rasa nak tukar background dy la
tapi nanti lah :)

kepada si blogger yang arif pasal tutorial nih
keep in tacing tacing lah dengan aq
haha~

_________________________________________full stop

5 ribu orang sayang aku:

Puteri Nurhafizah said...

tukar kepada old templates ah..
lagipun kalau guna template baru ni tak menarik ah. aku agak ah . tapi terpulang pada kau.

then susunan widget kau tuh bersepah sepah. jadi mcm berat sikit :)


aku just bagi pendapat :)

Aliff Haikal said...

erk ? yeker ?? haha
taktaw plak an bersepah d mata kau
sebab d mata aq cantik jek
muahahahah!
takpe takpe. tengok la dlu cmne kan

mira azman said...

Tuka je la ke classic template. tapi kalau guna classic template kena godeh2 sikit HTML kod. InsyaAllah , kalau menjadi , gerenti puas hati munyaaa.

Puteri Nurhafizah said...

haha ikut pada kau ah...diri kau kan .
kalau aku ni jenis simple mimple blablabla.
tak sangka plak kau ni suka warna warna lembut. jgn jadi lembut dah ah ya. oke keterlaluan puteri nie .

Aliff Haikal said...

mira : takmau tuka template dah. haha
cukup la blog yg sebelum ni hancus sebab kegedikkan aq menukar ape ntah kat blog uh. haha

pu3: hahaHA. aq suka berjenis warne lah. taktau lak warne lam blog aq nih ade unsur2 lembut. haha
jadi lembut ? oh God. haha !