THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, August 23, 2010

kau nak baca ? suka hati kau lah.

kau dah minta maaf kat aq
tapi still mengutuk menghina kat belakang aq
haha ! macam tuh ke cara kau minta maaf ka aq ?
go damn u . go to kubur lah dengan kau punya minta maaf
tak lapar la dengan minta maaf kau
and aq tak kisah lah lost kawan macam kau
tak mati punnn...
lepas nih takyah lah nak sibuk sibuk buat muka manis kau depan aq
meluat sei ~
kata aq macam macam . haihh~ pelik kud dengan kau nih
sudah lah wei
hari tu kanmain minta maaf kat aq and bla bla
last last kau yang buat dajal kat aq kan
huh~
nasib baik kawan baikk kau sampaikan kat aq
kalau tak. mesti lah aq taktaw kemanisan mulut kau tuh *tapi ecely busuk kau tuh kan ?
okay okay. kau baik aq jahat
puas ? damn shit lah kau

pssst : kalau kau atau sekutu kau baca blog and post ini
jangan nak tergedik gedik mesej aq and marah aq
blog aq suke hati lah nak tulis apa kan ? kau kisah apa
ada aq kisah ? bla bla bla bla bla bla

_______________________________________________full stop

1 ribu orang sayang aku:

suzie rahman said...

suzie ker?ikiki..sory tercelah disini...thks folo suzie yeah,,