THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, August 25, 2010

saya datang lambat tadi. anda ?

huarghhhhH~ lambat lagi pergi sekolah hari niee
T____T
padan muka kau Alep,siapa suruh tido lepas sahur
hahaha!

tapi nasib baik tak kena hukuman or nama kena tulis
kira bernasib baik lah jugak kan
tapi masa aq nak masuk sekolah uh
dahla masa tuh semua budak ada kat perhimpunan
pheh! aq dengan buat muka comel yang teramat sangat masuk lah perkarangan sekolah and berdiri sorang sorang kat dataran budi sambil mata melihat keindahan matahari tanpa pedulikan mereka sedang duduk di perhimpunan . HAha
kawan sekelas aq boleh senyum senyum kucing nampak aq datang lambat
hoho. takpe takpe. hari nie hari aq, esok lusa hari kau :p

okay . nak bagitahu masa kat sekolah tadi tak belajar langsung kecuali Akaun
=.= siod . baik aq takyah pergi sekolah tadi,at least orang tak lah tengok kecomelan muka aq datang sekolah sebab bangun lambat
haha !

tapi tadi sesi talkative dengan mereka mereka kat sekolah memang best ! haha
membuatkan aq lebih kepoh dari yang biasa . [?]
bhaha !
okay lah.

__________________________________________________full stop


5 ribu orang sayang aku:

eima xara said...

bagus la dtg..
drpd x dtg..
walaupun lewat..
kan?

ejum said...

betul2 kata eima..bagus lar dtg dari xdtg hehe

Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

Aliff Haikal said...

eima: haha. betul2 . tapi mula2 uh bile tgok tak belajar and ramai kwn tak dtg. terpikir gak , 'baik takyah gy sekolah tadi'. haha
tapi tadi masa gosipping dgn geng. huhh. bes gila. aha!

ejum: thanx :)/ suda usha :D

wannurfazrini said...

bulan puasa ni malas lak nak belajar. kan??

Aliff Haikal said...

wan: betul betul. haha :D