THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, December 1, 2010

janganlah terkejut !

FOA aku minta kauorang jangan la cakap salah masuk blog pula kan
yelah kau tengok lah aku design blog aku dengan serba pink
HAHA
kau jangan menyampah pula nak datang balik kat sini
kang ada yang serik takmau masuk blog ala ala jambu nih
kau fikir aku nyah ?! HAHA
saja je kot nak design warna pink
kata nak blog macam pelangi . opss pelangi ada pula warna pink . HAHA
lantak la kan. okay jangan sentap pulak kalau dah masuk tau !
kasi sokong sikit . ala pink . macam la kau tak pernah suka . HAHA kantoi di situ :P

okayokay agak lama aku tak update blog aku ni kan
dok sibuk meng-design je
tapi tu la yang sempat aku buat babe,nak post memang takde mood
yela pulun study ingat subjek tu subjek ni. fakta lagi. formulae lagi. kankan
kata nak 9A. amin amin ^^
so lepas spm ni kira merdeka la
aku berhajat nak pulun habis online. HAHA XD
gila sewel kan
okayokay cuma tinggal tiga paper je lagi sebelum goodbye school *padahal bulan 3 kena welcome school balik * XD
okay babai ! ni je sempat aku update
ohhh lupa nak bagitau . exam spm ni memang SENANG! OMG XD

p/s: kau jangan cakap 'euwww jambunya mamat ni' .. aku sepuk kang . HAHA LoL

3 ribu orang sayang aku:

ateyn said...

whoa...sgt pinkish!!

neway...SPM SNG???? whoa..gud for u!

Nur Shareena.. said...

senang?haha ngarot ,, pink okeyh laa~

shasha said...

euwww jambunya mamat ni'