THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, November 27, 2010

ulang paper ? tak nak !

dikhabar-angin-kan bahawa kertas BM akan di ulang jawab
ni sebab dikhabar-angin-kan juga kertas tu dah bocor sebelum sempat di jawab
adeh ==' jangan la ulang balik kertas BM tu
aku dah buat dengan seikhlas hati tau jawab soalan karangan
sampai 4muka surat aku buat
sedih la kalau kena repeat lagi
andand kepada yang membocorkan kertas soalan tu kan kan
kenapa perlu kau bocorkan? kau tau kan maksud amanah?
kalau tak tau kau buka internet search AMANAH
please la. aku tak sanggup nak repeat lagi
even ramai yang suka kot kalau di-repeat-kan
but aku tak suka . hmmmmmm --'


p/s: hanya dengar dengar je,taktahu kesahihanya.doakan lah tak terjadi ! amin ^^

7 ribu orang sayang aku:

azrul@saber vs sora said...

sabar je rrr...doa2 je yg mampu...

syasya❤ said...

rsenye bt0l ni..bnyk bl0ger cte psal ni..saba jela ek..huhu

Siti Nurhamizah said...

knp ak tatau aa psl nih?
alaaa. tkyh aa dol.

Aliff Haikal said...

i hate that! so annoying la kalau betul2 kena buat =='

Lelaki Ini said...

insyaALLAH tak akan!

ida said...

isk..kalo akak pon xsuke jgk la..
nti kna stdy smula..

nisamahat said...

good luck. kata pon khabar angin. wakaka ~ angin je tuu :D