THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, December 8, 2010

☺ Lina Birthday contest


-Be my follower.Memudah kan you all nak tahu bila lina announce winner
-This contest about picture..so show picture yang you all rasa cool, cantik,comel, handsome, unik or anything yang boleh tarik perhatian juri..(you become a model or you become a photographer)tak kesah..yg penting gambar tu you all punya k :)
-Tag 3 orang
-Tinggalkan link entry kat comment
-Tajuk entry Lina Birthday contest
-Letak Banner contest ni kat sidebar tapi kalau taknak letak pon tak pe :)

aku pertaruhkan gambar ni
aku tak lah se-hot you all yang letak piccas yang hot hot . HAHA
cop cop sepatutnya it be 'ALIFF HAIKAL BIRTHDAY CONTEST"
HAHA yang ni aku gurau gurau je :P
yelah kan birthday boy! today is happy day. XD

tag tooo:
1. aida
3. huda