THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, December 7, 2010

☺jawapan objektif PERDAGANGAN SPM -10-

sebelum kita melangkah lebih dalam . cewahhh HAHA
aku nak say thanks a lot kat mereka yang wish birthday aku
happynya kawan kawan aku still ingat birthday aku.. sayang mereka !
and yang paling sedih tau, budak tu tak wish pun birthday aku kat sekolah tadi
dia wish dalam handfone je. ohh ini sangat sakit hati! closed !
happy birthday yang ke-17 ALIFF HAIKAL
semoga kau success dalam hidup
tercapai segala cita cita dan cinta
semoga panjang umur dan murah rezeki
and and semoga spm dapat 9A ! amin
lets begin ! jawapan to answer perdagangan kertas 1
aku dapat 32 je. kau ?

1.A/ 21.C
2.C/ 22.C
3.B/ 23.C
4.D /24.C
5.C/ 25.A
6.B/ 26.B
7.C/ 27.C
8.A /28.D
9.B/ 29.D
10.B/ 30.D
11. D/31.D
12.C/ 32.C
13.D/ 33.D
14.A /34.B
15.A /35.A
16.D /36.B
17.A/ 37.D
18.B/ 38.B
19.C/ 39.B
20.A/ 40.A

*Sumber jawapan dari guru sekolah aku*

1 ribu orang sayang aku:

Muhammad Syazani said...

bukan maen lincah dapat jawapan.. :)