THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, December 28, 2010

cuba lah guna otak kalau nak warning

bukan main lagi orang indonesia berbalah pasal bola ni
tak habis habis sampai dalam facebook pun nak gaduh
itu la perangai bila looooser tak boleh nak terima kenyataan
diorang fikir pasukan diorang terrlalu bagus sampai kan TAK LAYAK untuk kalah
dah kalah dah la, accept it
ni tak siap nak menghina nama MALAYSIA. macam rakyat ni takde maruah kau nak hina hina
kalah menang adat permainan kan. kalau taknak kalah tak payah masuk main lah kan
adoiii +.+'
paling aku pelik bila aku baca surat khabar metro selasa 28 disember 2010
muka depan tu beb ' COLI JUPE LAWAN LASER MALAYSIA'
pheh tajuk mengancam beb ! HAHA
si jupe ni pun satu
siap nak ugut ugut pakai coli dia untuk serang malaysia balik
kata dia dalam surat khabar tu

'kata Julia,pemain malaysia akan diajar melalui cahaya laser,tetapi ia
lebih unik kerana dipancar dari coli khasnya.'
'kali ini saya akan pakai coli dilengkapi cahaya laser
biar buta semua mata semua pemain malaysia'

kau nampak tak dia dah ugut kat kita ?
takkan takde siapa nak ambil tindakan ? nak bagi pemain kita kalah ?
tolonglah jangan bagi si jupe ni masuk dalam perlawanan
takkan nak bagi dia masuk kalau awal awal dah bagi warning nak buat kekacauan ?
haiyarrkk aku tak faham lah dengan diorang ni
pasal laser tu pun nak kecoh macam kena rogol
padahal belum tentu rakyat malaysia yang buat
hah lagi satu ! sebelum kes laser ni jadi kecoh
kalau kau nak tahu RAKYAT INDONESIA yang buat dulu pancaran laser kat penjaga gol malaysia masa lawan kat stadium gelora bung karno
kalau tak percaya kau tengok la kat youtube,takpun kat paper metro 28/12/2010
kau nampak ? siapa yang main dengan gunung berapi dulu? HAHAHA
ada artis malaysia siap nak ugut ugut pemain indonesia ? ada ? ada ?
LU FIKIRLAH SENDIRI !

apa apa pun . PEACE Yo :)
semoga pasukan MALAYSIA menang
ALLAH AKAN MELINDUNGI KITA. AMIN

2 ribu orang sayang aku:

EIYADIBA said...

bodoh je ckp mcm tuh , mcm xde mruah .

Anonymous said...

yes ! u are the rite !