THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, December 7, 2010

☺ post sebelum hari tua


detik jam 12 malam owner blog ni akan tua
HAHAHA LOLz

post saat saat akhir aku muda . KAHKAH macam apa tah kankan :P
as u know. kalau yang taktau tu,sedihnya aku T_T
esok 8/12 adalah birthday aku
wottt wott and for your information aku la paling muda dalam class aku tu
HAHA budak kecik lagi aku ni :P *tak la kecik mana * haha
hari ni secara rasminya aku online mukabook
haha gedik kan cakap nak tunggu sampai habis spm katanya
tapi aku rasa macam takde faedah kot aku tak online facebuku kalau blog aku online
masih guna internet kan? HAHA
so aku dengan rasminya online fb tu and and aku nak cakap yang aku terkejut monkey tauk!
request friends yang aku dapat ........ cuba teka ??
142 friends request ! OMGOMGOMG
first time kot aku dapat req macam tu
fuh fuh fuh tampar pipi aku banyak kali sebab tak percaya
ouchh sakit tauk! HAHA
tapi aku malas nak accept tunggu la aku habis spm betul betul
baru aku accept semua request tu
macam malas pula nak accept. HAHA
aku fikir nak tunggu lama lagi bagi banyak banyak :P
kawan kawan aku yang kat facebook tu siap buat party menyambut aku lagi *ini aku tipu*
aku sakan sekejap macam tak pernah jumpa facebook bertahun tahun padahal baru 5minggu tak online. HAHA kan dah kena hantu facebook kau :P
then aku tengok facebook dah tukar muka baru kan kan kan
ohhh aku nak cakap yang muka baru tu TAK LAWA tau!
hodoh hodoh haha . serabut sikit laaa tengok
aku taknak lah tukar muka baru tu . hish tak lawa XD
biar lah orang cakap aku kuno ke hape ke . ada aku kisah?
aku siap pakat ramai ramai dengan kawan facebook aku jangan tukar muka baru tu
mogok mogok . HAHA ;p
dah lah aku malas nak taip panjang panjang
bubye !

p/s: menunggu yang tersayang wish birthday aku . HAHA :P

saksikanlah muka muda aku ni. HAHA





12 ribu orang sayang aku:

mRa amira said...

adek ekal,
advance birthday wish dari akak :P

Aliff Haikal said...

THANX akak. hehe tapi kenapa awal? HAHA
btw thanxyou ^^

shasha said...

alip aq x nk wish r ! hahaha
alif jeguk blog aq tau ! moho doakau

Amna.Qadeeja said...

epy besday ! =)
btw,new profile mmg buruk abes haaha ! ;D

::..pr.skYleto..:: said...

haha...hepi besday gak...nk hadiah???
haha...tarak ader arh...cume leyh kasi wish jep :D

Aliff Haikal said...

hey youolz ! jangan la wish lagi. HAHAHA XD
sokay la.. tenkiu tenkiu :P
amna: sangat ! ^^

chacha said...

dah kul 12 pon...oyeahhhhh!
eppy besday ekal....may Allah bless u...:)

Aliff Haikal said...

amin . thanx chacha

aJa said...

happy birthday ekal..
hee..muke tua ekal plak cmne la gamaknye kn..hik2...

nisa said...

happy birthday. :))

Aliff Haikal said...

thanx all !

nulhazwany abdul malik said...

ha ah. fb baru xlawa sgt skang..

anyway happy birthday. da habeh skola bru nak masuk 17 ek. hee :)

semoga berjaya