THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, December 29, 2010

HANTU KAK LIMAH BUAT AKU SENAK

dah pukul 12.11 tengah malam masa aku menaip post ni
HAHA gila kentang malam malam otak nak tidur aku still nak post blog
okay semalam(29/12/2010) aku off day kerja
so decide la nak keluar jalan jalan kat bandar dengan member
mana taknya masa kerja tengok budak budak merayap kat bandar pakai baju lawa lawa so jelous la sebab dah lama tak keluar bandar
mesej fazil ajak pergi bandar. oh lupa fazil adalah kawan aku. HAHA
dah confirm nak keluar so dress ah se-handsome-nya kan. kitorang naik motor je takde duit nak buat tambang bas RM1.80 . HAHA
lepas tu jalan jalan kat mall . then gedik ajak fazil singgah parkson tempat aku kerja
ops kantoi aku kerja kat parkson. HAHA
aku saja je nak jalan kat situ konon nak men-jelous-kan kawan aku yang tengah kerja
jumpa kawan kawan kerja semua tanya aku off ke hari ni
bangganya dapat jalan jalan kat tempat yang aku dilarang pergi masa kerja kat situ
tengok baju. fuhh lawa lawa siot. tunggu gaji mashuk lah nak beli. HAHA
then masa tu taktahu nak pergi mana lagi kan
so try usha kat luar ingat nak pergi makan .tapi hujan pulak !
ternampak pulak wayang hari ni, RM5 je kau tahu wayang hari ni
so ajak fazil tengok wayang.
kau tau cerita apa ? cuba teka . HAHA :P
okayokay HANTU KAK LIMAH BALIK KAMPUNG RUMAH
sumpah gila funny ! kelakar ! seram pun kitorang ketawa dalam panggung tu
sampai nak terkencing punya ketawa. HAHA gila tak senonoh aku ni ;p
aku sarankan pergi la tengok . sure takkan menyesal ! :D
lepas dah habis tengok wayang ingat nak balik je kan sebab hujan pun dah redha
kau tengok sampai makan pun kitorang lupa gara gara hantu kak limah punya fasal
HAHA tapi takpe makan kat rumah je
masa aku dengan fazil pergi kat motor,kau bayangkan apa yang kami nampak ?
asyik asyik soalan kan. haih boring eh ? HAHA
okayokay helmet kitorang bertakung air hujan
kau bayangkan . taknak tergelak pulak kan bila tunggang helmet tu keluar air
lagi lagi masa pakai,meleleh je air tu keluar macam baru lepas terjun kolam
lagi lagi masa tengah tunggu lampu isyarat tukar hijau,meleleh air tu keluar
AHA sumpah kelakar gila hari ni. fun and tak fikir langsung pasal kerja
eh eh hari ni(30/12/2010) aku kerja la. full pulak tu
mesti yang off hari ni ketawakan aku sambil jalanjalan kat depan aku dengan baju jalan dia tu
HAHA ADA AKU KISAH ? :p

4 ribu orang sayang aku:

husNa said...

HAHAAA ! mak ai , helmet btakung air . kalo aku tgk ada org mcm tuh , sure aku gelak x berhenti-henti . LAWAK BEB !!

mashimaru aida said...

hahaha... seyes lawak aliff..
aida nk tgk gak ari tuh.. tp syg tiket takde.. so tgk cite AKU MASIH DARA yg mcm bambish tuh ! sumph cite die tah pape.. tp takpe NOt mY MOnEy. HAHAHA

then pasrt yg helmet bertakung tu.. giler lawak lahh kn... siap meleleh lg. :)

p/s : taniah.. post anda berjaya bikin aida GELAK BESAR :D

syaiza - chan said...

ala...ceja x tngk lg cter uh...x tau ble nk tngk..sdeynye..huhuhu

Aliff haikal said...

HAHAHA XD terima kasih korang korang.
pheh memang agak bengang lah kalau orang nampak muka ni yang pakai helmet air meleleh keluar tu XD
nasib baik cover cermin helmet tu jenis gelap. so agak tak nampak muka XD