THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, December 25, 2010

post minta sesuatu :']

tak sangka kan kerja kat pusat beli belah pon busy macam big boss
HAHA XD
tak menyempat nak update blog ni
kesian dia seorang seorang kat sini
siapa sukapaksa nak temankan blog aku hari hari ? HAHA ;p

okay lah aku post ni pun pukul satu empat puluh sembilan pagi
amik kau ! ;p
kepada yang follow blog ni aku ucapkan terima kasih banyak banyak
mmuaahhhx sikit ;} tapi kalau aku tak sempat nak follow jangan marah . hehe
A[as]S[soon]A[as]P[possible] okay aku follow balik
bagi yang tag award dan contest jangan frust pulak aku tak buat
actually tu semua aku buat kat blog second aku . kau dah tahu blog 2nd aku?
apa ? tak tahu? sampai hati T_T.
ni hah blog second aku. jenguk and follow tau :\ INI BLOG NYA

sedihnya tak dapat layan cerita he's beautiful kat tv8 :'(

0 ribu orang sayang aku: