THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, December 17, 2010

aku ternoda. sob sob sob

urghhhh! hari sabtu yang bosan
okay tak tajuk tu kalau aku letak dalam karangan bahasa melayu tingkatan 5
eheh kau dah habis sekolah aliff! jangan nak menggedik pula !
ohh nak mencarut sikit boleh tak ?
apa ? tak boleh?? kenapa ???
oioi ada aku kisah ? HAHA :P
kau dah baca kan entry semalam aku post tuh
apa ? kau tak baca lagi? sedihnya hati aku ! nak pergi sini !

okay? dah baca ? wahh bagus bagus good dog friends ! :p
yeah aku tulis konon tak pegang arak kan? katanya !
tapi tapi kau tahu tak aku kena pegang arak tuh juga
uwarghhh uwarghhh aku sudah di nodai . aku sudah tidak suci
masa aku angkat cawan berisi red wine nak bagi kat customer menggigil tangan aku tahu
cuak jatuh kena baju aku je
masa tu aku istighfar banyak banyak mohon di ampun kan dosa
aku mana tahu kena paksa angkat minuman tu
kan ramai amoi amoi apek apek kenapa aku juga yang disuruh T_T
dah dah taknak cakap panjang panjang aku nak kerja kat parkson je
hotel tu sebagai part-time tu pon kalau ada event
kau jangan ikut jejak langkah aku tahu!

eh kau orang yang baik hati tu kankankan
click la nuffy aku. HAHA :P
ini bukan minta simpati ini minta penyepak ada la
before aku makin mengarut plus mencarut baik aku tutup entry ini dengan bismillahhirohmanirohim

setuju tak aku cakap facebook makin bosan ?

4 ribu orang sayang aku:

Nur Atiqha Zaidi said...

Yeah FB mmg semakin bosan ! :D

Nur Shareena.. said...

bosan sikit n profile facebook yg baru ni tak best .

Aliff Haikal said...

atiqha: sekarang dah tak bosan bila kawan2 sy semua online 24jam. HAHAHA

rina: tahu takpe. tak lawa ;'[

EIYADIBA said...

haha. alep , tjuk mu trlalu dramatik ! fb ? ha ak , bosan .