THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, December 10, 2010

aku jadi kuih tak masak

pemberitahuan!! singgah la my second blog and do follow okay ^^





hah! ketawa ea
amboii bab ketawa nombor satu ye ! HAHA
ohh aku pun tak boleh nak menahan ketawa lepas tengok gambar ni
habis aku kena suprise dengan kawan kawan aku
ni semua idea haiqal . haha kau memang pandai berlakon kan ;p
then semua orang attack aku dengan helmi sebab birthday kami baru je lepas 8/12&6/12
ops lupa nak bagitau tarikh kejadian 9/12
mula mula helmi yang kena dengan dorang
aku dengan muka tak berdosa tengok je lah sambil ketawa ketawa tengok dia kena attack
then si nuar boleh cakap 'serang' sambil baling belon air kat aku
terkujat aku HAHA then kena lah attack dengan mereka mereka
ditambah perisa si haiqal boleh baling tepung kat aku
HAHA kau bayangkan bila tepung+air jadi apa
habis melekit baju ,rambut,seluar aku
lari macam baru lepas kena rogol HAHA tapi hampeh makin kena attack
menjerit sana menjerit sini ketawa macam pontianak lepas keluar penjara
ohh siot la mereka tak bagitau nak buat . kalau tak aku pakai baju buruk buruk. :p
eh eh kalau bagitau tak namanya suprisee kan. HAHA XD
by the jalan memang superB lah korang ! aku sayang gila kat korang!
first tima aku kena macam ni. ohh terharunya. :)
lepas ni aku mesti rindu nak kena lagi. huh kena tunggu masa dekat U la kan
:D
and and kepada anda. ada pengalaman macamnni? saya ada HAHA :P

p/s: facebook penghubung ikatan bersama XD

credit to : azri . hazim . khairul . haiqal . syazani . anuar . govin . hariz . zulhani . mas . myza . atul
wada . yus . athirah . pikah . wanie . dayah[J] . ija . khairiyah . farah . izni . sya raihan . intan . zue nadia .

2 ribu orang sayang aku:

shasha said...

bnyk blog ko
/

adfaqasya said...

alep...mse ny mne ad aishah.....
and aku pn dah dpt pengalaman mc ny....
smlm mse kt gnung...2 laa 1st time...hehe....