THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, April 30, 2011

PILIHAN SAYA

ASSALAMMUALAIKUM..

baiklah guys , seperti yang telah diberitahu oleh aku
aku telah memilih matrikulasi sebagai tempat untuk aku sambung study
HAHA
bukan main gembira orang-orang yang pernah brainwash aku -,-
actually aku pun tak sabar nak masuk matrikulasi
tapi dalam masa yang sama aku rasa macam ' betul ke pilihan aku ni '
aku rasa ini adalah pilihan terbaik aku inshALLAH

haaaaa , 2 MAY 2011 dah boleh semak kemasukan ke form6
as u know , aku hanya akan senyum bila dapat tahu aku terpilih
nak buat macam mana dah pilih matrikulasi kan
and kalau aku dapat IPTA pun aku akan lihat , senyum , dan menangis kot . HAHA

aku takut ;'(

4 ribu orang sayang aku:

izzah said...

terfikir jugak " betul ke pilihan aku ni ".. sekali dah melangkah ,tak kan nak patah balik kan..

thecokodokstory said...

buat lek lok tau alif...selamat menjalani kehidupan baru di KMP..nanti boleh jumpa..tapi aku xmasuk matrik la..haha

MiSzy DiaN said...

ok laa tue kalu daa buat pilihan nk masuk matriks.. hehe..
smoga berjaya :)

Arol Mubin said...

Buatlah solat istikharah. :) Apa pun, selamat bermatrikulasi! Hehe.

Entri terbaru : Siapa sebenarnya PARAPARA SAPURA? Hurm. =.='