THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, April 28, 2011

BAKAL BUDAK MATRIKS ?


aku semakin rasa bahangnya asmara dengan perkataan ' pilihan '
okay korang semua tahu kan aku terpilih untuk masuk matrikulasi
sekarang ni ramai orang sedang berkata
'kau pergi je matrikulasi tu , peluang keemasan !'
sampaikan boss tempat kerja aku boleh cakap
'aku cakap kau bodoh kalau kau tolak matrikulasi'
see ?
kepala otak aku dah makin bingung plus plus plus
debaran hati tak berhenti-henti nak berdebar
sengal betul
nak pilih antara dua ni yang susah weh
MATRIKULASI atau UNIVERSITI
sangat bingung ! -,-

saya sedang melihat tempat BAKAL saya belajar
saya cakap BAKAL bukan saya cakap AKAN


selepas itu aku melihat pula jadual untuk pendaftaran pelajar baru

and the worst part is . HAHAHA

baiklah !
cakap panjang-panjang pun tak guna sepak pun tak kena
doakan yang terbaik untuk aku sudaaaaaaa ;)
salam sayang dari BAKAL BUDAK MATRIKULASI -,-'

5 ribu orang sayang aku:

Fatin Najwa said...

see?..macam sekolah kan?..adess

maisarah said...

tu yg malas nak masuk matriks. rasa mcm masuk sekolah balik. tapi kalau itu yg terbaik, terima je lah. buat solat istikharah minta petunjuk. susah kan nak buat pilihan. :)

Siti Wardah said...

good luckk ! hehe

♥Lady Ai Ainaa♥ said...

Ummm..akk cadangkan tnggu result UPU dulu sebb UPU lebih terjamin...Kalu UPU bg bidang yang awk x minat..masuk la Matriks ok..Matriks ney ok cume kena hard la nk study, takut kita xleh bwk nanti...kalau nk dapt U bgus t after matriks, kne result above than 3.5 the most better is 4 la an..hehehehehe..apepun, ikut kemampuan diri.. DO THE BEST!!!

fatinz.efziey said...

perlis?
hahaa..sme mcm i kowt?
but, i ta pegi..tggu upu aje..
hee..anywy! gudluck kwan!
=D