THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, April 4, 2011

SEJUTA CINTA ALIFF HAIKAL

akhirnya bintang pujaan aku dah berkahwin
HAHA
seriously siapa yang tak kenal dengan marshanda ni
chop chop BUKAN marsha milan londoh eh ini MARSHANDA
hoho
pelakon yang terkenal sekarang yang berlakon dalam sejuta cinta marshanda
kankankan ?
glamour kan dia
dan dan dia sangatt cantik ! ^^
suka sangat tengok dia berlakon ! siyesly . aku tak menipu
kalau dia berlakon , aku suka tengok bibir dia . HAHA
perasan kan kalau dia berlakon, dia suka buka mulut . XD
and and dia tetap cantik . HAHA
aku kenal and minat marshanda since dia berlakon dalam cerita BIDADARI kat aruna
since dari sinetron tu lah aku minat dia
masa tu dia kecil lagi and aku pun kecil lagi . HAHA dia comel sangat masa tu
tak silap aku sinetron dalam setahun lebih gak lah
sampai dia agak dah besar sikit and lastly cerita bidadari tu tukar pelakon nya
dia tukar pelakon sebab kononnya marshanda terkena acid kat muka then pergi singapura buat pembedahan plastik . heyy ! aku still ingat okayyy ! HAHA :)
then cerita tu tamat bila LALA dah dapat cinta dia . terima kasih IBU PERI . :D
antara cerita dia yang aku tengok BIDADARI,BIDADARI 2,HIKMAH 2,PUTERI YANG TERBUANG,SOLEHA,AQSO DAN MADINAH,SEJUTA CINTA MARSHANDA .BENCI BILANG CINTA...
lagu lagu dia pun best , haaa malas nak taip sila pergi ke youtube . HAHA
sekarang ni kan dia tengah hot kat tv3 cerita sejuta cinta marshanda
heyy ! cerita tu semakin melalut . tapi tengok sebab ada marshanda !
tapi sekarang dia dah berkahwin kann
ala dengan orang dalam cerita tu gak , ben kasyafani
ala yang muka innocent tu . HAHA
before ni dia couple dengan baim wong , but not least
takpe . jodoh di tangan Tuhan , maybe dia dapat yang lebih baik :):)
heyy ! even chacha dah kahwin
saya ALIFF HAIKAL tetap meminati dan menyokong anda marshanda !
goodluck okayyyyyy :D


5 ribu orang sayang aku:

NUR AFFIQAH ABD.RAZAK said...

ini peminat baim wong...tapi tak la se fanantik aliff haikal meminati marshanda..peminat sinetron neyh..haha

Aliff Haikal said...

@NUR AFFIQAH ABD.RAZAK saya peminat setia marshanda ! HAHA :P

aliya atina said...

marshanda !

Aliff Haikal said...

@aliya atina she my love . HAHAHA!

aiman rashidd said...

:)