THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, April 12, 2011

MUSUH AKHIRNYA JADI KAWAN

'jangan gaduh lama-lama , nanti jadi kawan baik suatu hari nanti '

pernah dengar tak sesiapa ah yang cakap ayat macam kat atas tu
tak kisah lah parents korang ke , kawan korang ke , adik beradik korang ke
pernah tak ?
haiyaaa mesti pernah kannn ? :P
okay di sini aku dengan sukarela dan tiada paksaan dari mana-mana pihak
mengesahkan bahawa ayat di atas tu adalah 100% betul !
*clap-clap*

kenapa aku cakap benda ni 100% betul ?
meh aku nak story kat korang something
HAHA
tahun lepas kan aku spm
aku ada ambil satu kelas tuisyen untuk subjek addmath
dalam kelas tuisyen tu campur-campur au dia punya student dari variety school
pendekkan cerita aku ada gaduh dengan sekumpulan budak dari satu sekolah ni
fight mulut ah setiap kali jumpa sampai kan aku blah dari class tu
sampai lah habis spm kitorang tak pernah jumpa lagi and aku pun tak hingin nak jumpa
ditakdirkan sekarang kan aku kerja kat gerai makanan jual macam-macam makanan
tiba-tiba satu hari tu boss aku perkenalkan kat aku pekerja baru
yang kelakarnya kan !
budak baru tu ahli kumpulan budak yang aku gaduh masa kat tuisyen
ya ALLAH kecilnya dunia ni ! :D
mula-mula tu memang lah tak bertegur sangat kan
tapi nak buat macam mana bila dah kerja satu tempat
pergi kiri jumpa dia , pergi kanan jumpa dia juga
last-last kitorang sekarang dah jadi kawan baik !
HAHAHA ! kelakar lah weh
aku tak menipu ah pasal ayat kat atas tu
so korang kena berhati-hati lah lepas ni
kalau gaduh-gaduh dengan seseorang
jangan terkejut kalau tiba-tiba orang tu lah kawan baik korang , takpun maybe suami/isteri korang . HAHA!
nothing impossible !

6 ribu orang sayang aku:

NUR AFFIQAH ABD.RAZAK said...

hahaha...funny :D

Siti Nurhamizah said...

mmg fakta pun ayat tuu. apela kau br tau !
HAHA sape wehh?

thecokodokstory said...

haha....bnda tuh juga jdi kat aq....kitarang kwan baik lu,pas2 gaduh.. 7 8 bln gak la ktarang xckp smp la kuar result aritu...haha..yg pliknya,ari kuar result tuh,dya tgur aq...klau x selama ni,dya wat aq mcm musuh tau x,n smua kwan2 aq smua dya rmpas...grr,tp r2 tgur aq...

Anyss FidoTydo said...

haha. sama jugak macam "mula2 gaduh, lama2 sayang". kan kan? hehe :)

shikinbudakbaik said...

hahahahahahha~~
just hope bnda tu tak jadi kat akak..

bcoz..
i mmg hating my coursemate skunk..

anyway..its good to hear u not gaduh2 anymore..

^__^

http://shikinlivelove.blogspot.com/2011/03/kalo-benci-sangat-nanti-jadi-sayang.html

Nur Atiqha Zaidi said...

Yeah sama la dgn tiqie.
Tiqie siap putus kawan lagi.
Dua tahun tak bercakap.
Tehn thun nie lepas cmping pngaws.
Dah baik dgn dia.