THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, April 24, 2011

Segmen | Kalau aku ada bakat aku nak jadi


  • kalau aku ada bakat aku nak jadi PELAKON
ingat lagi dulu masa sekolah menengah kan ada subjek KOMSAS
dalam tu kan ada SAJAK,PANTUN,CERPEN dan DRAMA
bila tiba waktu kelas BM aku paling eksited sangat lagi-lagi kalau minggu komsas
guess what ?
aku suka bila part drama tuuuuu
aku selalu volunteer bila cikgu tanya siapa nak melakonkan watak tu watak ni
masa tu muka memang tak tahu malu langsung
kisah apa aku ? HAHA
pernah sekali tuuu cikgu puji lakonan aku paling menjadi even yang lain suam-suam kuku
ehh ehh bukan sekali , dua tiga empat kali tahuuu
masa tu ayat aku nak balas balik pujian cikgu aku ' err mana ada cikgu'
nampak beno nak cover bangga . HAHA
tapi sekarang aku nak sangat berlakon ! haha
psssstt ada ke orang nak ambil aku berlakon ? -,-

  • kalau aku ada bakat aku nak jadi MODEL
walaweyyhh ! model lah siak . HAHA
well aku tak pernah nak imagine aku dapat jadi model betul-betul
aku cuma layak jadi model di kamera sendiri je lah kan
aku tengok semua model kat malaysia ni ada pakej . hensem/tinggi/fotogenik
well aku ni bukannya tinggi sangat cuma serdang serdang je ketinggiannya . HUHU
so aku rasa siapa nak ambil aku jadi model ? mesti diorang fikir dua tiga puluh kali nak ambil aku
HAHA

  • kalau aku ada bakat aku nak jadi PENYANYI ANTARABANGSA
macam justin bieber ? errr dia orang kanada kan ?
hello hello aku ni pun english terabur ada hati nak jadi penyanyi antarabangsa
HAHA
hanya dalam mimpi je lah kannn
tapi tak salah kan berangan , nak jadi macam bruno mars bolehhh ? :P
ehh ehh suara aku sumbang mambang lahh
takde power lansung cuma layak menyanyi kat karaoke jamban je
takpun kalau nak glemer sangat record kat camera then upload kat youtube.com
lepas tu tebalkan mata dan mulut membaca komen penonton
menanahhhhh ! tu pun kalau ada yang sudi tengok lah . HAHA !

  • kalau aku ada bakat aku nak jadi PEMAIN ALAT MUZIK YANG SERBA BOLEH
aku pernah mengidam nak ada piano sendiri
aku pernah cakap kat ayah aku suruh belikan
tapi kau tahu kan bukannya DUA SERINGGIT piano tu , ayah aku cuma gelak bila aku cakap macam tu , HUHU
aku pernah ngidam nak main gitar , but aku takde bakat langsung !
lagipun siapa sudi nak ajar aku main gitar ??
so dalam mimpi juga lah ye semua tuuuu . HUHU


1 ribu orang sayang aku:

b a m b a m ' s said...

leh geng ngan arol lar nie!hahahahha.. nnt gi audition sama2 yer! kekekek..

thanks join ekal! :P