THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, April 2, 2011

JANGAN LUPA TENGOK AF9 !

yeah ! AF9 telah pun buat show yang pertama dia
suka gila aku tengok bila paknil mengacara
HAHA !
sure lepas ni AF9 mesti malatop ! :D
ingat lagi kalau time penyingkiran , paknil pandai main dengan emosi penonton
sampaikan ada yang menangis , muka berdebar-debar , macam macam lagi lah
tabik springg lah paknil ! :)
*kan best kalau paknil baca entry ni , baru dia tahu aku minat gilaa kat dia* HAAHA
hanya harapan okayyyy :)

korang mesti dah tengok kan konsert yang pertama tu
err maksud aku tirai af lah
amacam dengan perfomance diorang ?
kalau bagi aku lah kan , belum hot lagi sebab baru tirai je kot
masing masing belum tunjukkan taring lagi ! HAHA
lepas tu kan af kali ni dia buat pembaharuan masa pelajar pelajar ni ada kelas
dia buat dalam cermin kaca
so senang orang awam boleh tengok macam mana diorang belajar
lepas tu macam macam drama lah boleh terjadi kannn ? HAHA
biasalah , bila dah jadi tumpuan umum , pijak semut pun tak mati
tak gitu kak limah ? :P
hope af kali ni MALATOP ! :)
sangat berharap kalau final ni semua bekas AF bergabung satu pentas
HAHA :D
okayyy aku listkan lah semua 12 pelajar AF9 tu

  1. AFIF
  2. AMIR (sebaya aku wei )
  3. AZRI
  4. ERUL ( muka dia jambu ! HAHA gila k-pop macam aku)
  5. KHAI ( adik diddy af4, hensem macam abang dia)
  6. RAQIB
  7. AIDA
  8. EKA
  9. LAIKA
  10. LENA
  11. MIZA ( muka dia macam orang afrika sikit, suara dia pun boleh tahan meh ! )
  12. NIERA

5 ribu orang sayang aku:

NUR AFFIQAH ABD.RAZAK said...

amboi siap list pljr2 tuh lg...
minat paknil??sma lar kita!gve me 5...wooohooo nsb bkn muhrim ja..haha

Miss Secreto De Amor said...
This comment has been removed by the author.
Miss Secreto De Amor said...

jelez nye ta dapat tgk

Aliff Haikal said...

@NUR AFFIQAH ABD.RAZAK haha i'm so excited ! HAHA yeahhh saya minat aznil :D :D

Aliff Haikal said...

@Miss Secreto De Amor takpe. asto kan terkenal dengar SIRI ULANG TAYANG dia . huhuhu ~