THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, April 20, 2011

IT'S MY B'DAY !

it's your b'day ?
yes . today is my b'day , heyyy BAD DAY no BIRTHDAY
-,-'
tak sangka pagi-pagi lagi dah dapat rasa yang hari ni memang bad day aku
tak macam biasa , hari ni aku TERbangun awal pukul 7pagi
shit !
padahal kalau hari-hari sebelum ni dateline aku bangun mesti matahari dah terpacak tegak atas bumbung rumahh . * tahu kan perangai aku buruk. yucks ! AAK? *
tapi hari ni pulaks TERbangun awal pagi sangaaaaaaaaaaat
ni semua gara-gara pekikan kakak aku yang macam meroyan tu nak kejutkan adik aku yang umur 5tahun pergi tadika
kau tahu kan budak kecik memang liat nak bangun awal kalau dah malam sebelum tu dia tidur lambat . -,-
memang rasa nak tercabut telinga aku dengar yang kakak aku tak habis-habis paksa adik aku bangun sambil yang si kecik tu menangis nak tidur balik
haishhh sabar je lahhh
agak-agak dah reda sikit sebab adik aku tu pun TERPAKSA bangun sambil menangis masuk bilik air mandi , aku pun sambung lah tidur balik
tapi , aku cuba lelapkan mata , takboleh-boleh nak lelap
sudahhh !
aku pusing sana , pusing sini . paksa gak mata aku tutup
last-last hamikk kau luas je dia buka macam tak kasi aku tidur balik
kuajaaaaaq ! >,<'
then aku keluar lah dari bilik aku sambil menuju ke ruang tamu
terserempak dengan mak aku sambil cakap ' TAK BOLEH TIDUR' , mak aku ketawa . -,-
aku pun baca lah paper-paper yang tak sempat nak baca sebab busy dengan kerja
then agak-agak lima belas minit baca paper aku punya mata tahu plak nak tutup !
then menuju ke bilik terus beradu ! walaweyhh . HAHA

agak-agak dah tengahari bangun lagi sebab petang tu nak pergi kerja
ishh teruk sey perangai aku . HAHA :P
tapi sebelum nak mandi pergi kerja , awan kat luar dah mendung semacam je kan
damn! jangan lahhh hujan
aku punya doa tak diterima ahhh , hujan pun turun dengan selebat-lebatnyaaaa
so aku nak pergi kerja pun takboleh sebab hujan . paham ?
agak-agak hujan dah berhenti sikit , aku pun nekad nak lenjan je hujan tu
kalau tak memang tak pergi kerja ah aku kan
dah dalam on the way nak pergi tiba-tiba kat depan satu tempat
hujan turun balik lah ! demmmmmmmmmmmmmmm ini memang gila lebat macam pfttt
aku punya berdoa lah supaya bagi aku tempat berteduh dulu sebelum nak lebat pun
habis lencun aku weh ! sumpah memang aku rasa dah takde ruang kering kat pakaian aku
then berhenti kat busten berdekatan . masa tu aku dah lencun . maluuu gila >,<'
punya ah lama nak tunggu hujan tu berhenti , aku NEKAD sekali lagi nak lenjan !
ALANG-ALANG DAH LENCUN , BAGI LENCUN HABISSSSSSSSSS
aku punya rempit bawak motor sampai lah kat tempat kerja
seriously masa tu kasut,baju,seluar,sweater dan yang dalam-dalam semua basah . HAHA
heavennn !
aku masuk tempat kerja , kena ketawa kan dengan budak-budak tu
mana taknya memang habis basah
last-last pinjam duit kat boss pergi beli baju nak tukar dengan yang lencun ni
kan dah kena tolak duit gaji nak bayar balik pinjaman tu . haishhhh
then mula ah aku selsema
dugaan oooo dugaan

NEKAD lepas ni kalau hujan benda yang perlu ada dalam beg
  • BAJU dan SELUAR HUJAN
  • BAJU,SELUAR,KASUT, dan DALAMAN-DALAMAN spare
  • TISU!
HAHAHAHAHA !

3 ribu orang sayang aku:

NUR AFFIQAH ABD.RAZAK said...

macam2 lar badday boy neyh

Nurul Aida Shafiena said...

bhahaha , macam kelaka je ceritanya ., tulahh . lain kali takpayah pergi lg senang kot . :P

*al-qesah si gadis ais* said...

huhuhuhu...sab0r jelaa...
anyway...hepy befday aliff haikal...=)...may Allah bless u frens...syum slalu ya...=)..