THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, April 29, 2011

SAYA TAHU SAYA BOLEH ! :)

entry tentang MATRIKULASI lagi
sila jangan boring bila baca
kalau boring juga , terima kasih sudi baca tajuk entry ini :)

aku sudah buat keputusan
aku akan pergi MATRIKULASI !
plisss , jangan ada lagi suara-suara cakap ' matriks susah weyh'
aku tahu aku boleh buat
tolong jangan down kan semangat aku :)
tarikh nak mendaftar 23.MAY.2011 so maybe aku bertolak 21.MAY.2011
singgah rumah makcik aku dulu kat penang untuk sesi ' brainwash ' HUHU

Sila buat pengesahan terima (1) sebelum mencetak dokumen di bawah.
Bawa SEMUA DOKUMEN pada hari pendaftaran di kolej.
1. Pengesahan Terima Tawaran ( DONE )
2. Surat Tawaran ( DONE )
3. Dokumen Peribadi Pelajar ( ON THE WAY )
4. Surat Perjanjian ( ON THE WAY )
5. Panduan ( DONE )

SALAM SAYANG DARI BAKAL PELAJAR MATRIKS :)

11 ribu orang sayang aku:

Fatin Najwa said...

teruskan usaha!..insyaAllah boleh.=)

cik HUSYI said...

Malaysia boleh!
En Aliff Haikal lagi boleh!
yeah~~

cikcomot said...

kite dpt matriks jugak.. matrik pulau pinang.. tapi belum decide lagi nak pergi ke tak..


huhh.. pening pale..

anyway.. gud luck eh..

@_@

maisarah said...

aliff tak tunggu UPU ke? tapi matriks pun ok. serius. yg penting usaha. my senior ckp, tak susah mana pun. insyaAllah boleh. good luck ok. ;D

maisarah said...

btw, aliff matriks perlis kan? sama lah kita. jauh bebeno. tu yg still memikirkan nak pergi ke tak. huhu.. :)

Inche Vampire said...

kawan aku dapat matrik perlis jugak! haha.. and aku musykil macam mana dia dapat matrik perlis sebab dia dah pun dapat mara kubang kerian =,='

haha, aku dapat penang and lucky ada lagi 5 orang kawan yang dapat sana jugak. bwahaha..

Aliff Haikal said...

@Fatin Najwa thanx ! ^^ aku akan berusaha . doakan tau ;)

Aliff Haikal said...

@cik HUSYIyeah !~ HAHA :D

Aliff Haikal said...

@cikcomot buat pilihan yang bijak okayy ! ikut kata hati .

Aliff Haikal said...

@Inche Vampire kau pergi ? goodluck !!!!! ^^

fatinz.efziey said...

gud luck beb!!
=D