THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, May 11, 2011

KUALA LUMPUR


ASSALAMMUALAIKUM

hello semua !
walaweyh lama gila kan aku tak update blog ni
gilaaa memang lama dalam seminggu kot
ye lah kan aku duk sibuk bercuti dekat kl
mana ingat nak update blog . HUHU
ayat kejam sangat

hello hello kopiko milo
aku baru je lepas balik dari bercuti kat KEY ALL ( kl )
memang tak terkata seronoknya dapat pergi macam-macam tempat
memang have fun gilaaaa ! :)
terima kasih fazil dan pacat atas trip to kl yang sangat menyeronokkan
do u know ?
tak semua artis suka bergambar dengan peminat
so kepada peminat yang pernah bergambar dengan artis tak perlu nak bangga artis tu suka gambar dengan kau
the fact is .........
so plastic smile

PAVILION

KLCC

seronok dapat tengok budak-budak AF9 depan mata
gambar failed upload . shit -,-'

2 ribu orang sayang aku: