THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, April 19, 2011

HARAPAN SAYA TINGGI SANGAT ;')


tak sabar nak tunggu FIRST WEEK OF MAY
sekarang ni berdebar-debar nak tau samada dapat ke tak dapat
korang doakan aku dapat okayyy !
amin ;)

why aku tunggu FIRST WEEK OF IPTA ?


dah tahu kan ?
itu lah yang aku tunggu-tunggukan sekarang ni
rasa berdebar sangat !
tapi aku akan check dulu samada dapat tak matrikulasi
kalau dapat kannnnnnnnnn
aku taknak masuk ;')
please dont ask why . HAHA letih awok menjawab :P
lepas tu kannn kannn
aku ada interview lecturer dengan students kat UITM
aku tanya lah uitm buat intake untuk budak diploma bila
diorang jawab maybe akhir bulan 5 , so siapa yang dah check dapat masuk UITM
bolehlah buat apa-apa preparation yang patut untuk masuk U
tak sabar ni ! . HAHA

HOPE SANGAT-SANGAT DAPAT ;')

5 ribu orang sayang aku:

! syifa lovera said...

good luck for you and me too! hehe :p

mrizal said...

gud luck, but still sabor la aliff agy 2minggu je. Ko amik course pe kat uitm tu

Aliff Haikal said...

@! syifa lovera yeah yeah ! ^,^^,^

Aliff Haikal said...

@mrizaltenga bersabar la ni . HAHA :P
tak click kat picture aku letak atas tu ke weh ? HAHA sah-sah tak baca habis . :P

The Lady & Mr Vampire said...

aku tak pernah ingat tarikh2 tu. tarikh yang aku ingat so far ialah tarikh aku masuk PLKN, haha