THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, April 27, 2011

PERMULAAN !

guys, i get it
mula-mula aku tak terfikir tau nak check matrikulasi ni malam-malam buta macam ni
but ramai kawan aku dah mesej kat fb tanya aku dapat kat mana matrikulasi
so agak blur sebab tak ingat yang hari ni dah 28.4.2011 ( tarikh check matrikulasi)
so apa lagi terus click kat link yang kawan aku bagi untuk check nya


so dengan sepantas kura-kura berlari aku terus click
agak berdebar nak tunggu semakan nya
aku taktahu kenapa aku macam teruja sangat bila dapat tahu terpilih -,-
padahal aku tak aim pun nak masuk matrikulasi
kau tahuuuuu parents aku yang tengok aku dapat terpilih terus bahagia
ayah aku siap cakap ' esok bapak pergi beli dakwat printer , hang print dokumen-dokumen yang perlu tu '
okay di situ aku dapat lihat ayah aku sangat berharap aku masuk matrikulasi
tapi aku cakap ' NAK TUNGGU IPTA LAH '
then he said ' okay , we see it '
doakan aku dapat IPTA tauuuuuuuu ! inshaALLAh
tapi kann tapi kannn
kalau tak dapat IPTA memang penghujungnya aku dekat matriks
taknak masuk form6 sebab takde akaun. HUHU
ehh lupa yang sepupu aku dekat united kingdom suruh aku amik matrikulasi
aku tahu lah dia nak aku ikut jejak dia sampai dah belajar kat UK youuu
tapi apakan daya , saya tidak sehebat dia ;'(

doakan saya tau awak-awak . ILYSM :D

18 ribu orang sayang aku:

Fatin Najwa said...

tunggu semua tawarn..baru istikharah..kadang2 apa yg terbaik utk org tak semestinya terbaik utk kita..btw..congratz!

nur dhiya' aida said...

all the best .
for me . ipta is better .
but yeah . istikharah is much much better (:

MissSyarniFarida said...

after dah dapat offer ipta nanti, think again ya, if dapat asasi or diploma, better amek matriks nie,
it's fast and from my experience it's good especially if you are a fast learner.

*poyo pulak HAHAHA

;)

Siti Nurhamizah said...

congrates lha kat kauu. hee ;')

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Nur Atiqha Zaidi said...

Congrats dapat matrik :D
Macam mne lah tiqie nnti ...

Naufal Aqli said...

haha . bagus la . bole la meet up nanti . lalala~

Aliff Haikal said...

@Fatin Najwagood suggestion . inshaALLAH :)

Aliff Haikal said...

@nur dhiya' aidaipta ? but diploma 3tahun kan . ntah lah . hurmm

Aliff Haikal said...

@MissSyarniFaridatunggu UPU . heee;)

Aliff Haikal said...

@Siti Nurhamizahterimas ! ^^

Aliff Haikal said...

@akutetapaku.comlari tajuk . :p

Aliff Haikal said...

@Nur Atiqha Zaidithanx ;)

Aliff Haikal said...

@Naufal AqliHAHAHA motiff :P

Hans Ismail said...

wah.. tahniah... satu nasihat.. matrik memang best gila..
rugi x masuk..hehe..
nnti dah masuk tu jgn main2 lak..blaja sungguh2...sebab mmg killer kt sana.. hehe~~

-brdasarkan pengalaman~~(^^)v

ct_syuhaidah said...

wah!!congratsss dpt matriks!!kt perlis..sblh campus ct je..yeay!!alif blnja mkn ti eyh..hahaha..alip2..budak matrik kt perlis suma sombong2..cbb diorg tlebih pandai dr budak ipta..ti alip jgn sombong2 aw..lau x..ct tendang alip..hahaha

Aliff Haikal said...

@Hans Ismailada yang cakap macam tu . so rasa bersemangat nak pergi .. HUHU inshaALLAH

Aliff Haikal said...

@ct_syuhaidahtengs ;) . wow ! sebelah je keee ? haa jodoh tak kemana . HAHA lol . belanja ? lepas dapat duit elaun tiap bulan . hehe . yeker sombong? inshaALLAh alif takkan sombong if korang tak sombong denan alif . HUHU .