THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, April 9, 2011

JANGAN FIKIR KAU ARTIS LAH

hey guys !
hari ini mahu kongsi rasa tidak puas hati aku kat korang semua
so first of all sila tebalkan hati masing-masing bila terbaca ayat superb dari aku
HAHA

suka tak bila korang buka facebook kan
lepas tu ada lah seorang kawan facebook korang post ayat maki-maki hamun
then korang pun endah tak endah je post kawan korang tu
yeah biasa lah :)
dah log out , then korang nak log in balik facebook korang
ternampak lagi post kawan korang yang tu pasal maki-maki
but this not like the first one
korang pun endah tak endah juga
then log in balik facebook esoknya tengok kat 'home' ada lagi post budak tu
tapi sekarang dia post pasal tengah hangat bercinta dengan si tut tut
sehari kemudian dia post lagi tapi pasal dia dah putus dengan tut tut
siap maki-maki lagi , FCUK,BOWDOWH lah macam-macam
esoknya IN A RELATIONSHIP balik dengan orang yang sama
lepas tu putus, post maki-maki
then post lagi tengah horny lah , sangap but tang lah

okay what u feel that time ?
rasa macam nak sound je kan budak tu
dia fikir ruang home korang tu untuk post dia seorang je ke ,
kalau post benda baik-baik okay lah
ni tak , mencarut je kerja dia duapuluhempatjam terpampang kat home korang
rasa annoying gila kann ?
hey , aku tak suka lah orang macam tu jadi list friend aku dalam facebook
i know lah it your privacy
but yang baca tu AKU
kau fikir kau artis nak heboh satu dunia kau benci kat orang
kau fikir kau bintang hollywood nak jaja cerita cinta kau
tak fikir ke perasaan orang lain bila baca post kau tu
yah i know semua orang yang comment kat post kau tu BAJET HOT STUFF macam kau
yuck ! hidung kempis ada hati nak jadi shah rukh khan
lepas tu lepas tu kannnn tak habis-habis nak mengutuk belakang orang
tapi kau tak fikir pula perangai kau yang membuatkan orang mengutuk kau
fuck sana fuck sini
makin tak faham aku dengan kau
ohhhh lupa BUDAK KL memang bajet HOT STUFF macam kauu kann
bangga dapat lepak depan PAVILLION kat kl tu
tu lah lesen kau kan nak memaki anak orang
ehhh lupa ! ORANG KL macam kau takde budi bahasa
then bangga bila kau maki-maki orang kawan-kawan hell kau pun sokong
macam bhabi tau kau and geng-geng kau
mengata orang tapi aku tengok diri kau macam tu beb
seriously !
kau memang dah meng-annoying-kan aku beb
malas nak mengutuk kau panjang lebar
kang kau hentam aku kat facebook kau , kawan-kawan hell kau pun hentam aku
ORANG BAJET HOT STUFF memang macam tu kannn ;)
L O S E R !
kepada kawan-kawan kau yang sokong kau dari belakang tu
TAK PERLU NAK BAJET COMEL SANGAT DOWHHHHH ! euwww ;)

selingan dari post-post di wall dia yang ' EUWWWWWWWWWW' :)

4 ribu orang sayang aku:

aiman rashidd said...

sabar je lah :)

hye :) nyte :) HPPY SUNDAY !

Aliana Ruhizat said...

remove je dye tu dr friends. hihi

aiman rashidd said...

thanks for ypur support ok :)

enjoy your day :)

HAPPY ALWAYS :)

ok salam ceria buat semua blogger ! :)

adeebahfarzana said...

Contoh yg tak patut di ikut .
Konon HOT dkat FB lah tuh ,
Pelik jugak ada member yg sokong .
Hurm , orang macam tu nak di labelkan sbg apa pun taktau la .
Nak maki tak bertempat . Sabor ajelah .