THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, November 17, 2010

aku bukan she male la beb

pheh rindu gila babe dude nak post kat blog ni
haha takboleh takboleh
aku rasa macam hell je tak update blog
ahh aku takkira. nak post nak post. HAHA
sila abaikan janji palsu aku yang sebelum ni
faham? XD
tapi kalau facebook aku memang taknak online
HAHA tu keputusan muktamad !

geng aku ramai perempuan la
so what? XD
act aku ni jenis yang suka berkawan dengan perempuan
bukan jenis yang auuw auww tau !
aku ni ramai juga kawan lelaki
tapi sometimes tak sekepala dalam banyak topik dalam hidup ni
tapi kau fahamlah kan dah nama lelaki mesti la ego tinggi
macam aku ni hah *ambil contoh paling dekat* BHAHA
aku suka berkawan dengan diorang ni sebab boleh la nak berjiwa tisu dengan diorang ni
cuba bayangkan kalau aku berjiwa tisu dengan kaum laki
mak aihh taknak kena maki berbakul bakul kau tau . XD
aku lebih selesa kongsi masalah cinta dengan diorang diorang ni
kalau aku bergaduh ke apa, diorang lah aku jumpa and luah
lepas tu kalau aku pergi bandar ke mana ke
aku suka jalan jalan dengan diorang sebab kepala otak diorang ni memang sporting gila
so diorang tak kisah jalan jalan keliling bandar dengan aku
kalau dengan kawan kawan lelaki aku . haihh susah tau tak
kalau tanya fashion apa yang sesuai dengan aku at least diorang boleh bagi tau kat aku
bersembang jiwang jiwang ayat manja manja memang dah biasa
HAHA alaa diorang sporting la
then kalau dekat sekolah aku rasa diorang ni lah kawan aku paling rapat
apa apa aktiviti tak sah kalau kitorang tak bersama.. HAHA *ececece*
memang macam macam topik lah yang selesa aku buat dengan diorang ni berbanding dengan kawan lelaki aku. lagi lagi kalau part CINTA
cuba kalau aku kongsi masalah cinta aku dengan kawan lelaki aku
'pheh jiwang lah kau beb!'
dah biasa. HAHA XD

okayokay ulik mayang dah start. aku nak pergi tengok dulu tau
aku tak lupa study la babe dude ! :)

p/s: agak boring baca? takpayah baca kot. XD

0 ribu orang sayang aku: