THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, November 16, 2010

aku tak busuk la

post senyap senyap sambil buku sejarah dengan addmath dekat sebelah
ohh rumah aku tiada air sekarang
OMG without any notice and any information
kau boleh agak kan kalau dah taktau apa apa tiba tiba dengar takde air
tanpa sebarang persediaan ..
OMGOMG nak mandi macam mana ni esok
haih susah susah
kang aku aku terkorban esok. HAHA
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA !!

p/s: sedang memulun study.. XD

7 ribu orang sayang aku:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

heheheh....macam tu rupanya ek! ahakz! :P

shasha said...

busuk haha

Husna said...

bittaufiq ! kesian takde air :D oh salam aidiladhaaa

chezzygirl said...

kesian tak ada air ..
tak pe2 t air dah ada bukan saja mandi ..
berendam lama3 pun tak apa ...
hahahahhah

Aliff Haikal said...

keyril: HAHA :P

shasha: title terang tang tang aku tak bsuk. haha

husna: ape mksud bittaufiq ek? :) salam aidiladha jugak! ^^

chezzy: HAHA dah ada air da. tak melekit da muka and body i ni you. HAHA *gedikgedik*

chezzygirl said...

betul apa ...
so tak mandi lagi la nie ?
hish3 ...patut la ada bau yang kureng senang kat sini ..uuuuhuhuhuuuhuh

Aliff Haikal said...

chezz: i mandi la you. XD