THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, November 6, 2010

chocolate mood now

hari sabtu yang mem-bored-kan
ingat nak belajar . tapi malas pulak nak hadap buku or nota ringkas
HAHA
mula mula tanam dalam minda jangan online jangan online even notebook depan mata amat mengiurkan ditambah dengan internet yang takde orang pakai sekarang XD
konon menjeling tajam dekat notebook tu yes aku taknak online hoye'ah!
hah last last nafsu ku tidak tertahan lagi
HAHAHA
push on button dekat modem internet
on notebook click google chrome and online blog sambil post entry ni
fast and furious . HAHA :P

perasan tak blog aku makin comel ? ala ala chocolate gitu
sebelum terlupa aku nak ucap terima kasih dekat AIDA tolong ajarkan nak edit html
:)
okay berbalik pasal chocolate tu kan
actually aku memang suka gila gaban dekat chocolate
kau bagi la apa jenis chocolate , sure aku makan. HAHHAAXD
sebab tu aku dengan hati nak men-dress-kan blog aku dengan chocolate gak
and aku berpuas hati. HAHA
jangan jelous :P

eyh eyh siapa ada buka blog aku then dapat malware virus detection??
aku minta maaf banyak banyak sebab tak perasan
tadi aku try bukak blog aku then dapat warning tu
aku terkejut sangat sebab tak expect pun benda ni
and aku cepat cepat google search tutorial buang malware detection ni
alhamdulillah dah buang . kalau ada lagi kan kan kan
bagitau aku la eh :)



4 ribu orang sayang aku:

Jiha said...

hoho :DD email kau pun chocolate :) teruskan usaha anda yg murni lagi suci enih :DD

Aliff Haikal said...

tau takpe wey . HAHAXD

Nurul Aida Shafiena said...

hehehe..
ekal!!! kalau ade ape2 tanye lah lg.. hee.. ;)
awak kasi adiah utk saya coklat tw..

bella said...

untongg la berBLOG kan coklat . haha