THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, November 25, 2010

jawapan objektif SEJARAH -10-

hey hey you ! ^^
miss me ke ? xoxo
tak boleh lama sebenarnya nih
okayokay background aku pun dah bertukar. amacam? cun melecun tak ? HAHA

hari ni aku nak bagi jawapan untuk soalan objektif SPM sejarah 2010
jawapan ni aku rujuk semua dalam buku teks
inshaAllah betul semua tu. 99.9%
kalau nak check , check lah, tapi kalau ada salah salah ke bagitau aku ea
eh eh lepas dah dapat tau berapa , jangan lupa bagitau aku ^^
amaran keras ! jangan salahkan aku kalau ada kesilapan

1.A /21.C
2.B /22.D
3. D /23.B
4. D /24.D
5. C /25.B
6.B /26.C
7.C /27.D
8.D /28.B
9.B /29.A
10.B /30.C
11.D /31.D
12.D /32.A
13.B /33.B
14.A /34.C
15.A /35.A
16.B /36.A
17.A /37.A
18.C /38.C
19.C /39.C
20. D /40.A

8 ribu orang sayang aku:

::..pr.skYleto..:: said...

jwpn aku btoi 29...hehe ader 11 soklan yg slh...ish88 :(

Adha said...

kertas 2 xde ker...esei hehe..

Anonymous said...

sy salah 12 ... :( tp sy ingin berbincang skit dgn awak ..

Aliff Haikal said...

yes anon?

Anonymous said...

jwpn aku untuk 34 c tpi ko punya b.. boleh trgkan ?

Aliff Haikal said...

aku tak sure mana satu jawapan dy. samada dalam m/s 137 atau m/s 139 buku teks sejarah f5.
cuba tnye cikgu kau . ^^ aku amik jawapan kat m/s 137.

sue said...

jawapan no. 34 saya c jugak..hehe dah check just betul 33 je..thanz 4 jwpn ni ye..

Aliff Haikal said...

thanx anon for the mistake ^^
saya dah ubah jawapan 34. harap maaf :)