THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, November 3, 2010

taggie award !

seorang wanita telah memberi award kepada aku . XD
dia suruh pilih satu or dua dua sekali
tapi aku rasa ambil dua dua la
baru nampak macam sayang lebih kat tuan rumah ni . hehe

alahai. comelnya ! :)

: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::
PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.
FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.
LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

bukan main lagi siap ada pengertian bagai . hehe
tapi okay la at least kita tau ape yang cuba dimaksudkan
:)
lets taggie !
1. aida
2. huda
3. azween
5. efy

4 ribu orang sayang aku:

syafiqbakhari said...

woww .. jeles :)

syafiqbakhari said...

so , bole grab la award ni ? hehe . letak kt blog ek

Aliff Haikal said...

sngat dialukan! ^^

Cik Ct Fadzil | C.C.F™ said...

salam..
congrat young bro! ((^__^))
p/s : mmg lyak dpat award tu.. ((^__^))
awk sgt creative & sgt pntar! (anugerah ALLAH yg prlu dsyukuri..) ((^__^))
btw peace.., war just for nafsu! ((^__^))
p/s/2nd : gud luck for ur SPM! ((^__^))