THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, November 19, 2010

school is ending.SPM is will starting

school is final ! final sudah sekolah bagi sesi 2010
hoihoi budak budak 93 kau jangan lupa SPM tau . HAHA
bukan main meriah tadi kelas aku kat sekolah
dahlah tak belajar. semua macam dah cuti and dah ambil SPM
buat kecoh sana, buat kecoh sini
padahal minggu depan la minggu kena struggle
hamik kau . HAHAHA
tadi masa balik punya lah hingar bingar huru hara kecoh mecoh haru biru
dengan yang nak bergambar kenangan lah
dengan yang main bola botol lah kat koridor sekolah
haih aku as ketua ni malas nak ambil port. HAHA ala chill la end of the school kan ? :P
okay okay aku dah melalut kat atas tu

aku jealous betul la kawan aku dapat sijil kehadiran penuh tahun ni
aku pon nak... tapi cikgu cakap aku mana cukup 197 hari datang sekolah
ala sehari je pun aku tak datang sekolah..
haih tak dapat juga walau dah pujuk mujuk usha usha cikgu aku
HAHA what ever lah. sehari je kot tak datang dah hancus penantian aku =='
then then aku punya lah tunggu bila nak dapat sijil pengiktirafan ketua tingkatan
tak dapat dapat.. haduii.. bila dia nak bagi? masa ambil result 3bulan lagi ke ?
haih jenuh. HAHA
actually aku tengah serabut nih nak pulun study
cheh konon cakap kat semua orang nak dapat 9A+ padahal malas nak belajar
HAHAA
dahlah. agak malas nak kerah kepala otak nih update blog
see ya ! babai

p/s: ada orang tu press motor besar dia depan aku tadi. eleh konon hebat sangat la . tak hadap la wey .. boooooo~ =='

1 ribu orang sayang aku: