THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, November 4, 2010

cerita di hari khamis



still ingat mamat bajet hensem kat atas ni? XD
FYI semenjak aku letak gambar ni sebagai default picture kat facebook
bukan main berpuluh orang add aku
dan ini membuatkan aku naik hairan binti pelik -.-
handsome sangat ke aku ni? HAHAHAHA ! *sila muntah hijau sekarang*:P
bukan selalu aku nak membanggakan diri ni kan . hehe
aku accept je semua even aku tak kenal sebab ' kawan biar beribu,kasih biar satu' XD
sudah terlanjur menaip pasal facebook kan
alang alang dah masuk,masuk aje kasi puas ! *ini bukan lucah* HAHA
tadi masa class tambahan ohh yeah ohh yeahh aku kena perli setempek dengan cikgu aku
kan aku cakap konon nak offline dari ber-facebook-ing 3minggu terakhir
tapi cikgu tu boleh perli pasal post post aku kat facebook yang konon aku tak online la
HAHA kan dah kantoi! haih padah nya bila add cikgu sebagai 'kawan'
XD

lepastu lepastu kan kan
dalam sejarah tahun ni aku menjejakkan kaki pergi perpustakaan awam kat taman aku
hahaha first time tu hoyeah'! *kasi award cepat!* XD

12 ribu orang sayang aku:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wooo! best woo ... hahahah! sama seperti keyrill dulu gak, sekali letak gmbar seksi, sehari sampai 50 orang add! adoiyai .. approve aje semua!

mRa said...

kalau xnk cikgu nampak update status, ekal tuka la setting kt status update tu. hide. hehe. ^___^

award xde. nak tepuk tangan aje! hehe. Clap Clap!

goodluck!

Aliff Haikal said...

keyril: laki ke pompuan yg add tu? HAHA

mra: haha good idea. tp da malam nak post kat fb .. yeah kire 'offline' la even tgh online. haha
tepuK? thanx! :)

aJa said...

aJa bru kasi award ary 2..nk lagi ke??
aiyarkkk..

Aliff Haikal said...

aja. award ntuk first time g pustakaan awam. HAHA
joke joke :)

puteri.diyana said...

huhu..wahh..~~da terlebey encem sgt la 2..
smpai rame org add..hehehe..
maybe secret admirer alif?huhuhu
btw...best gile bace post nie..
walopon pu3 jrg bace post2 org len..
nGEEe~~ =D

Siti Wardah said...

yeah ! mmg kekadang ada kekesalan sbb add ckgu as a fren kat fb . huhu

Aliff Haikal said...

pu3: HAHA thanxbabe ! ^^

ct: haha tautakpe. :)

puteri.diyana said...

ur welcome alep..
=)

niklisa said...

hahahaha, tahniah bro masuk library!

Sky8Men said...

anda di Tag...sila ke blog sy.. =p

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

dua2...heheheh! yang bnyak perempuan seksi2 wooo! hehhe