THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, November 24, 2010

it happen agains

get tagged from diba and tieya at the same time
terima kasih ya !
*semangat aku nak jawab spm nanti* XD

1. Jelaskan kenapa anda suka berblogging :
sebab dia best XD. boleh mengutuk,memuji dan lain lain . HAHA

2. Apa motif anda tarik follower? Anda superstar ke?
nak tunjuk yang boy pun boleh berblogging. HAHA
eh eh eh saya memang super super super starr la awak XD

3. Cerita sikit perangai anda.
-sporting
AHA ini jawapan amat demand kan . HAHA

4. Best tk dpt award? Excited maybe?
best sangat !

5. Pernah tak terfikir nak masuk magazine A.K.A me-war-warkan blog anda?
nak sangat... HAHA
kenapa ? kau ada tali barut ke ? XD

6. Sila tag blogger lain untuk menerima award ini .
-malas nak tag-
*siapa nak,ambil la*
*otak saya tengah mengingat sejarah ni * HAHA

-done-

p/s: lepas SPM baru aku post entry tentang aku. HAHA so sekarang jangan la bosan kalau aku post pasal award,contest bagai . ^^

BM . BI . MATH . SN . AG . SEJ . PA . PERD . ADDMATH

1 ribu orang sayang aku:

4umyfans said...

wahh... dapat lagi award?
tahniah lagi ler dari teman.
hahhaii...