THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, November 7, 2010

untuk kau


welcome back to school!
yeah! miss school . HAHA XD
16 days left for spm bebeh ! :)

balik sekolah bukak blog ni then perasan something
hah dah 300 follower laa. HAHA
punya la aku tunggu bila la nak 300 ni
alhamdulillah dah sampai pon XD
so so tanpa membuang masa yang telah terbuang ni
aku nak kasi award sikit dekat owner blog tuuuuuuu
i design tau . penat . HAHA :P
aku nak bocorkan rahsia ni. jangan bagitau siapa siapa tau
aku edit kat picnik
HAHA XD

tag to : tikah
hoyea'ah!!! terima kasih bha kau :)
okay okay dah . kang kembang mengembang pulak minah ni . HAHA

nasib baik lah tadi takde class tambahan
fuh fuh fuh XD sebab sebab cikgu ada meeting
tapitapi malam ni ada class la. sukanyaaa ! ^^

2 ribu orang sayang aku:

. tikah syirah . said...

hee ~~
kembang2 ..
tenkiu ya tuan blog ..
heheh

Cik Ct Fadzil | C.C.F™ said...

salam..
congrat tikah... ((^__^)) <33
p/s : picnik.com best kn ekal? ((^__^)) <33