THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, November 25, 2010

soalan SPM XD

cantik la award ni ^^
tagged by syera



award ini telah dianugerahkan oleh tuan empunya blog yang comel
1) Nama penuh dan umur .?
- ALIFF HAIKAL
- 17 YEARS OLD

2) Nyatakan 3 lagu english yang selalu anda dengar/suka .?
- OPEN YOUR EYES [maher zain]
- TROUBLE IS A FRIEND [lenka]
- INSHAALLAH [maher zain]

3) Berikan kata-kata untuk si pemberi award .
-selamat maju jaya dalam bidang berblogging :)

award ini telah di-post-lembab-kan oleh AJA
*gurau saja* XD

1. Apa pandangan awak terhadap blog AJA?
- pinky and AJA pinky XD
2. Kenangan manis dalam hidup awak?
- couple
3. Kenangan pahit dalam hidup awak?
-putus couple
4. Adakah awak dah berpuas hati dengan kehidupan awak yang sekarang?
- ALhamdulillah . cuma kalau boleh nak naik taraf sikit. hehe
5. Sebutkan 3 impian dalam hidup awak yang belum tercapai lagi..
- HAJI
- menyambung pelajaran *memang la. HAHA*
- kahwin XD
6. Tag 10 orang untuk menerima award ni?
-nanti aku menyanyi dalam chatbox :)


the last one by Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaazatul XD

Berikan Satu Nickname untuk saya?
- Nazrin ( nazatul + ezrin) HAHA
Ucapan untuk pemberi Award ini :
-teruskan menanya soalan di Formsring ! XD
Berikan Enam Favourite artis/Singer/Group yg diminati:
1. 2PM
2. Cn Blue
3. Girls Generation
4. Ft island
5. after school
6. Ss5501
*semua k-pop* HAHA

1 ribu orang sayang aku:

4umyfans said...

tahniah lah kamu dapat award!
syabas! yeayy! sikit... heeEee


entry best < http://koriieleys.blogspot.com/2010/11/mungkin-lepas-ni-short-film.html