THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, November 19, 2010

back again

hug and kisses for my buddy --- woot woot ---

Photobucket apa benda paling penting dalam hidup anda?
-benda kan?bukan manusia . XD of course lah handfone and laptop-

Photobucketbenda terakhir korang beli pakai duit sendiri?
-bayar duit kelas . XD-

Photobucketdimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
-dirumah ibu bapa maybe. tema? belum fikir lagi. HAHA-

Photobucketadakah korang sedang bercinta sekarang?
-sekarang? tak-

Photobucketberapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
-sampai hujung nyawa. itupun kalau dia tahu apa itu 'setia' :) -

Photobucketnovel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
-buku tulis untuk sekolah XD. fyi aku tak beli novel,tapi pinjam ! . aku dah taubat baca majalah,shitt off =='-

Photobucket antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
-both of them la-

Photobucketnamakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
-orang yang tahu menghargai perasaan orang lain. boleh tak jawapan ni? HAHA-

Photobucket adakah korang basuh baju korang sendiri?
-aku guna mesin laa.HAHA sometimes kalau baju tu baju mahal then tiba tiba kotor takot kena marah dengan mak aku so aku basuh la sendiri senyap senyap.HAHA-

Photobucketdi manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
-korea. HAHA XD-

Photobucketpilih salah satu, peluk atau cium?
-peluk ! XD-

Photobucketberitahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
- fofular-
-sporting-
-cool-

Photobucket5 lagu yang korang suka and selalu dengar?
-lagu jiwang-
-lagu nasyid-
-lagu sedih-
-lagu romantik-
-lagu putus cinta-
HAHA

Photobucket5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini ?
-sha-
-kau-
-kau-
-kau-
-kau-
*aku jerit kat cbox nanti*
---------------------------------------------------------------------

big of love for my sys XD ---farahcomote ---

malasNAKuploadGAMBAR. KAUreviewSINIje --- gambar award ---
*jangan marah ye sys XD*

7 things about ALIFF HAIKAL


- seorang lelaki
- suka chocolate and adik beradik dia XD
- SPM candy this year
-seorang yang rajin XD
- baik
- seorang pecinta tegar . HAHA
- seorang yang muka sangat tembok tak tahu malu XD

0 ribu orang sayang aku: