THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, November 4, 2011

SEMESTER 1 DAH HABIS CUTI PUN BERMULA

ASSALAMUALAIKUM
DAN SELAMAT SEJAHTERA KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEKALIAN
SIHAT? ALHAMDULILLAH , SAYA SIHAT SAHAJA DI SINI :)

alhamdulillah sekali lagi sebab akhirnya semester satu matrikulasi dah melabuhkan kainnya
rasa macam nak menjerit pun ada rasa macam terpinga-pinga pun ada sebab dah habis sem
mana tak nya , rasa macam sekejap pun ada sampaikan aku tanya kawan aku ' kau tak rasa macam baru semalam kita kenal ke ? ' HAHA
last paper final exam hari tu adalah pengurusan perniagaan ( 3/11/2011 )
aku tak suka jawab paper business . serious ==' sebab aku tak suka mengingat fakta
huh nak buat macam mana , by hook or by crook ye tuan=tuan-puan-puan .
so lepas dah habis je jawab paper tu yang jawapan aku melalut kelaut punya huraian
betapa heavennya rasa sebab NAK BALIK ! haha
so lepas lepas dah keluar dari dewan tu , pergi makan-makan dulu dengan kawan sebab last day kan
lepas dah balik bilik , apa lagi misi mengemas pun bermula
agak hachum hachum jugak lah sebab banyak habuk kot ==,


sebelum dan selepas final exam and final sem
menunggu masa nak menampal dengan nota-nota semester dua pulak . haruu-biruuu
sem 1 pun dah terkontang kanting , rasa macam ' ahh nak semester dua dahhh ?!'
okayfine , time is running out .
tapi malas nak fikir pasal semester dua lagi sebab this time for relaxing my mind . HAHA
packing-packing barang , bawak balik apa yang patut , yang tak patut tinggalkan je
bukan ada orang nak curi , takkan lah spender aku pun orang nak curi kan ? :D
buku-buku semester 1 aku tak bawak balik pun just tinggalkan kat situ buat kenangan , tapi aku rasa bukan kenangan cuma buat semak . tak gitu ?
takpelah , itu fikir kemudian ! HAHA
budak blok aku dah berpesta kat luar tu sebab dah habis exam , haishh ada yang main penyembur api untuk kecemasan tu , tak bertanggungjawab . tapi aku tak join . haha :P
sibuk mengemas,membasuh,melipat,dan menyusun . so takdek masa nak jadi beruk makyeh . hehe i'm not talked about the others okay , don't misunderstanding .
dengan penuh bangganya aku show off tiket bas , poyo kan . kisah ? haha
aku ni bukan nya stended nak naik-naik flight macam sesetengah budak tuu , eventho jauh pun aku lebih rela naik bas dari menghabis kan duit naik kapal terbang tu . HAHA
plis jangan bangga sangat dapat naik kapal terbang ye awak :)
bas datang pukul 6.30 petang , so ada banyak masa untuk aku berjimba-jimba dalam bilik air tu . haha menyanyitakingatdunia
then tiba-tiba..............
hujan !
bukan renyai renyai , tapi lebat macam nak kasi arau tu banjir je . hehe
tapi serious masa tu hujan lebat kot , awan yang hitam dan hati yang rungsing , tapi tak lah rungsing sangat . :P
tolaktambahcampurbahagi kawan aku suruh gerak tunggu bas pukul 5.30
awal kan ? yeah memang awal sebab kami suka tunggu orang dari orang tunggu kami . HIHI
meredah hujan bagai nak rak dengan beg bagasi yang macam pramugara nak naik flight . control macho control macho . haha
sampai memang awal dan awal tu lah hujan makin lebat dan lebat
tunggu punya tunggu punya tunggu punya tunggu dengan geng budak johor , bas yang jadual pukul 6.30 tak datang-datang masuk kolej
sabar je lah
last-last dah nak dekat maghrib baru gerak dari kolej tu ,
nothing interesting story nak cerita dalam bas tu sebab aku tidur sebab bas tu sejuk sebab aku selesema sebab aku banyak bersin sebab aku tak tahan . k


comel kan ? comel kan ? comel kan ?
kucing aku dah pandai posing maut ye , mentang-mentang berbulan aku kat oversea , kau belajar berposing ye , good girl good girl . HAHA
sampai rumah about 8pagi , subuh aku terlepas sebab asyik sangat tidur ==,
balik rumah apa lagi , letak beg masuk rumah peluk kucing terus online tanpa mandi !
HAHA , pagi-pagi online dah , gila havoc tak ? :)
okay , sekarang dah selamat tiba kat rumah tercinta
and selamat bercuti kepada semua pelajar matrikulasi seluruh malaysia ! jangan risau sangat pasal result final exam , nanti cuti tak syiokkk . HAHA

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

SAYA TAK HENSEM , TAPI SAYA KACAK . ;D

P/S: soon i'll be a nerd boy that use a spectacles in college . oh tak sangka dah rabun kan . belajar sangat , actually bukan belajar sangat , online sangat . hehe . kbai

6 ribu orang sayang aku:

Sheira said...

sy suka paper pp tp sy x suka paper math sb x suke mngira..hu..hu..
enjoy your holiday wlaupun cuti x standing dgn cuti sem uitm..smalah dgn kite..good luck utk sem 2..

Sheira said...
This comment has been removed by the author.
Sheira said...
This comment has been removed by the author.
Sheira said...
This comment has been removed by the author.
Aliff Haikal said...

@Sheira haha kita memang lain oh :o
taksuka mengingat ! huhu
kthanx :)

NadyaBubble said...

awk mmg tak kacak, tp awk hensem. eh, terbalik. hehe,