THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, October 30, 2011

MY LOVE . I LOVE YOU

ASSALAMUALAIKUM SEMUA
PAHABAQ ? HABAQ BEK NA ( tak faham ? pi bukak google translate ) hehe

ALHAMDULILLAH akhirnya dapat jugak aku update blog hari ni
bukan nya apa , otak makin lama makin tepu nak buat revision tu revision ni
adatlah kan student , lagi-lagi esok nak exam
TAPI entry ni aku buat serba ringkas je
AND title atas tu motif gila . HAHA


PEPERIKSAAN SEMESTER PROGRAM MATRIKULASI
saya cinta saya sayang saya suka pspm
pspm drive me crazy
whole day menghadap buku-buku ilmiah yang boleh menjulingkan mata
tapi demi kekasihku ni , aku sanggup
iloveeeeyousayang <3


STOP DREAMING AND STUDY ! :D
saya dah mula menginsafkan diri
saya kena belajar
saya kena buat revision
saya kena gagahkan diri walaupun in fact saya terseksa T.T
tolong sedarkan sayaaaaaaaa
gila aku macam ni --,


sudut pengurusan perniagaan di dinding katil aku

sudut ekonomi kat dinding kawan aku

okay dinding meja studi aku memang penuh dengan bahan tampalan formula-formula
memang kalau kau tengok pun dah boleh jadi pandai . HAHAHA
bajet gilewwww --'
ini lah subjek - subjek yang aku kena revison
nasib baik tak macam form5 dulu

LAST WORD (picture caption)

p/s : hari ni last contest danieldeadie.blogspot.com . wohooo :D kbai

* GAMBAR YANG DI ATAS DI AMBIL PADA HARI YANG SAMA *

12 ribu orang sayang aku:

Zharif Azis said...

tulisan dia lawa , suke gne pen basah ke ?
sama lah kitaa ^^ hikhik

nadhirahkamarudin said...

wah , bagui awek dpt boboy begini . HOPE KEKAL HINGGA AKHIR WAKTU :D

zuhaida said...

hoho, good luck dengan cinta awk dengan pspm tu :)

Chocolate said...

jom kite join lucky draw ni!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/25-things-random-giveaway-by.html

Sheira said...

pening tgk nota PP..bnyk giler kena hafal..good luck for PSPM..

Chocolate said...

kamu ditag!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/contest-best-photo-of-me-by-mayalisa.html

Aliff Haikal said...

@Zharif Azis tulisan lawa ? haha thanx zarep :P
bukan pen basah tapi marker . HAHA

Aliff Haikal said...

@Zharif Azis tulisan lawa ? haha thanx zarep :P
bukan pen basah tapi marker . HAHA

Aliff Haikal said...

@zuhaida terima kasih awak :P

Aliff Haikal said...

@Chocolate tengs :)

Aliff Haikal said...

@Sheira itu baru ringkasa tajuk je , belum nota yang panjang lebar tu :o
thanx :)

nurulkhabira omar said...

alif! ya Allah! nota kau! bombastik! :D TERBAIK!