THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, November 15, 2011

#CONTEST GAMBAR TEMAN TERBAIK

pihak penganjur telah menukar contest ' gambar spontan berdialog ' kepada contest ' gambar teman terbaik ' . segala kesilapan amat dikesali pihak penganjur . haha




#sigh
tahu tak , mamat ni lah orang pertama yang aku jumpa masa first masuk matriks , masa tu tengah sesi untuk isi borang tu borang ni then masa tu lah aku terlupa nak bawak pen , so dengan muka tak malunya aku pun pinjam lah pen dengan budak ni . masa dah isi semua borang yang diperlukan , bila dah settle semua kerja aku ingat nak bagi balik pen ni kat dia , then tiba-tiba dah tak jumpa mamat ni , dalam hati ' adeih , mana budak ni , takpelah nanti kalau jumpa aku pulangkan lah ' .. bila dah ambil kunci dorm semua and terus gerak masuk bilik , ontheway nak masuk bilik tu terserempak dengan budak ni . HAHA sebelah bilik je . memang jodoh #alhamdulillah :)

dua perangai dia yang aku suka

dia selalu tolong ajar kan aku mathematic kalau aku tak faham , sebab dia ni pakar dalam mathematic , so aku selalu lah rujuk dia kalau aku tak faham bab-bab mathematic ni .

dia selalu ajak aku pergi masjid walaupun masa tu aku malas yang amat . heheeee !

dua perangai yang aku tak suka

suka tidur .
selalu hilang dalam bilik sebab pergi bilik kawan dia . haha mencari bagai nak rak . hahampehh-,-

credit to #MUNNA #AZIE

3 ribu orang sayang aku:

noor nabilla fattin said...

jodoh kau la tu hahaha dpt sebelah bilik dgn dia , toceh2

cik wanie Lovela (CWL) said...

heheh semua kaki on9 ja laa nie.hehe salam kenal folow n komen dari
http://cikwanielovela.blogspot.com/

AMYCYRUS said...

Haha Komsas Al-Biruni :)